Για πρώτη φορά σε αυτά τα φιλίκα της προετοιμασίας θα αγωνιστεί ο Βιειρίνια, όπου ξεπέρασε το χτύπημα που είχε αποκομίσει από τον περσινό τελικό. Κάργας και Λάμπρου άφησαν πίσω τους επίσης, τους μικροτραυματισμούς που είχαν όπως και ο Λύρατζης που κατάφερε να θεραπέυσει το πόδι του και είναι κανονικά στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ωστόσό, το ιατρικό δελτίο παραμένει συμπληρωμένο, με τον Ελ Καντουρί να αναγράφετε (και πάλι!) σε αυτό, χώρις να γνωρίζουμε κάτι περετέρω μέχρι να βγουν οι εξετάσεις του, αλλά και του Νέλσον Ολιβέιρα ο οποίος θα μείνει προληπτικά εκτός, του αγώνα με την Άλκμααρ.
Ο ΠΑΟΚ μετά και την πώληση του Τσόλακ (ήδη αποχώρησε από το Άπελντορν) θα αντιμετωπίσει την Άλκμααρ δίχως ένα κανονικό φορ. Αναμένετε να δούμε ποιόν θα διαλέξει πειραματικά ο προπονητής για τη θέση.
Το παιχνίδι, θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου, για όποιον ενδιαφέρει η συγκεκριμένη πληροφορία και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το NovasportStart.
0 Σχόλια