Κοιτάει προς Ιταλία ο Κούρτιτς!


Ολοένα και αυξάνονται τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από ιταλικές αλλά και Αραβικές ομάδες για τον Γιασμίν Κούρτιτς. Ο 33χρονος πλέον μέσος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στα τελευταία χρόνια της καριέρας του και ψάχνει ένα συμβόλαιο που θα του δώσει την δυνατότητα να αγωνιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο. 

Πριν από λίγο έγινε γνωστό το όνομα της Πίζα, η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και είναι μια εκ των ομάδων που ενδιαφέρονται και πιέζουν για τον Σλοβένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK COMMUNITY οι Ιταλοί προσφέρουν τριετές (!) συμβόλαιο στον Κούρτις με αυξημένες απολαβές, την ώρα που ο πρώτος σκόρερ του δικεφάλου σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ιταλία. 

Σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν θα δεχθεί τόσο εύκολα να παραχωρήσει έναν από τους πιο κομβικούς του παίκτες και οι διαπραγματεύσεις δεν αποκλείεται να κρατήσουν αρκετό καιρό, ωστόσο οι ασπρόμαυροι είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν για ενδεχόμενη μεταγραφή του "The Sniper". 

Συνοψίζοντας, δεν αποκλείετε ο Κούρτιτς να αποχωρήσει φέτος από τον δικέφαλο, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως σε περίπτωση πώλησης ο ΠΑΟΚ θα λάβει το 80% του ποσού, ενώ η Πάρμα το υπόλοιπο 20%.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια