Δεύτερο τεστ κόντρα στη Χρόνινγκεν - Ντεμπούτο για Κοτάρσκι!

Δεύτερο φιλικό σήμερα για τον ΠΑΟΚ, που τήθετε αντιμέτωπος με την Χρόνινγκεν, και αυτή από την Ολλανδία, στις 16:30 στα κανάλια Novasports.

Στο θέμα των απουσιών, εκτός παραμένει ο Βιειρίνια, μάλλον θα μπει σε ρυθμούς προπονήσεων τη Δευτέρα. Πολύ πιθανό, ο Λουτσέσκου να προφυλάξει τον Λάμπρου όπου ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στη χθεσινοαπογευματινή προπόνηση, ενώ εκτός παιχνιδιού θα μείνει και ο Κάργας που έχασε όλες τις προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής. Ενώ από την άλλη, κανονικά προπονήθηκε χθες ο Ρικάρντο που ίσως προφυλαχθεί παιρετέρω  και τον δούμε για λιγότερα αγωνιστικά λεπτά. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κοτάρσκι θα κάνει σήμερα το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, στο ένα από τα δύο σαρανταπεντάλεπτα. Ενώ, στο άλλο θα δούμε τον Ταλιχμανίδη και όχι τον Ζίβκοβιτς.

Αγωνιστικά λεπτά πιθανόν, να πάρουν και κάποιος από τους διεθνής Μιχάι και Ζίβκοβιτς. Ο Κούρτιτς έφτασε, μόλις, χθες στο Άπελντορν, ένω η άδεια του Μπίσεσβαρ επεκτάθηκε για λίγες μέρες ακόμη, καθώς σύμφωνα με τα λόγια των υπευθήνων του ΠΑΟΚ, θα του έκανε καλό λίγο ξεκούραση παραπάνω.

Όσον αφορά, την Χρόνινγκεν, η σημερινή αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι σαφώς ανώτερη της Γκόου Άχεντ Ίγκλς κάτι που δεν σημαίνει κάτι, παραμόνο ότι ο ΠΑΟΚ θα δώσει ένα δυνατότερο τέστ με στόχο την καλύτερη προετοιμασία ενόψη της ακόλουθης σεζόν.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια