Άλοφς για Νάρει: «Να τον βάζαμε με το ζόρι να παίξει;»

Αναταραχή στην Φορτούνα Ντίσελντορφ προκάλεσε η απόφαση του Κάλεντ Νάρεϊ να μην αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι της γερμανικής ομάδας απέναντι στην Τβέντε.

Το μεσημέρι, μεσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Κλάους Άλοφς προχώρησε σε δήλωση σχετικά με την πρόθεση που εξέφρασε ο ποδοσφαιριστής.

Ωστόσο, το απόγευμα της Παρασκευής ακολούθησε νέος γύρος δηλώσεων, τόσο από τον Άλοφς, όσο και από τον προπονητή της Φορτούνα, Ντάνιελ Τιούνε.

«Πρέπει να δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε. Μην ρίχνετε άλλο λάδι στη φωτιά. Δεν μπορώ να πω περισσότερα γι’ αυτό. Δεν ξέρω κατά πόσο θα επηρεαστεί η ομάδα. Ένας παίκτης θέλει μια αλλαγή στην καριέρα του και είναι λογικό. Αν τον έχουμε μαζί μας εννοείται ότι θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί του. Εάν τελικά δεν είναι διαθέσιμος, δε θα το κάνουμε θέμα μέσα στην ομάδα. Ήταν επιθυμία του Νάρεϊ να μην είναι στην ομάδα. Θα το δούμε το θέμα τις επόμενες ημέρες» δήλωσε ο Τιούνε.

Από την πλευρά του ο Κλάους Άλοφς είπε:

«Δεν είμαστε χαρούμενοι, αλλά αποδεχτήκαμε την απόφαση του αφού μιλήσαμε μαζί του. Δεν υπάρχει συμφωνία με άλλο σύλλογο. Μας εξέπληξε πραγματικά, αλλά υποθέτω ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε επαγγελματικά την όλη κατάσταση.

Τι έπρεπε να είχαμε κάνει; Να τον βάζαμε να παίξει με το ζόρι; Δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό του. Θα πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί και εάν ο Νάρεϊ θα έχει την ίδια στάση μέχρι την επίσημη έναρξη της σεζόν, σε περίπτωση που το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει έως τότε».

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης σημειώνουν ότι η Φορτούνα δε σκέφτεται να επιβάλει κάποια τιμωρία στον παίκτη για την απόφαση του, όμως υπογραμμίζουν ότι πρέπει να παρθεί άμεσα μια απόφαση.

Και όπως είναι φυσικό αναφέρονται στο έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον παίκτη, τις προτάσεις που έχει καταθέσει, καθώς και το κλίμα που βγαίνει από την Ελλάδα, ότι ο Νάρεϊ θα γίνει τελικά παίκτης του Δικεφάλου.

Πηγη: PAOK24Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια