Δεύτερη προετοιμασία λόγω... Μουντιάλ!

Ο COVID άλλαξε πολλά πράγματα και οι επιπτώσεις του συνεχίζουν να έχουν αντίκτυπο στο ποδόσφαιρο μέχρι και σήμερα. Το EURΟ 2020 ως γνωστόν πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2021 και έτσι το επόμενο Μουντιάλ που ήταν προγραμματισμένο για αυτό το καλοκαίρι τελικά θα λάβει χώρα στο Κατάρ τον χειμώνα ώστε να μην επιβαρυνθούν οι παίκτες. 

Συγκεκριμένα, ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 21 Νοεμβρίου και ο τελικός της διοργάνωσης στις 18 Δεκεμβρίου.

Είναι αντιληπτό, πως όλο αυτό το διάστημα τα πρωταθλήματα θα διακοπούν και έτσι οι ομάδες θα πρέπει να βρουν τρόπους να παραμείνουν ενεργοί ενόψει το υπόλοιπο της σεζόν.

Μια τέτοια κατάσταση, ωστόσο, σε μια ομάδα που δε θα στερηθεί πολλούς διεθνείς, όπως ο ΠΑΟΚ, μπορεί να είναι ωφέλιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δικέφαλος σκοπεύει να μπει σε φάση... προετοιμασίας την περίοδο του Μουντιάλ. Έχοντας παίξει αρκετά επίσημα παιχνίδια και ξέροντας σε ποιους τομείς πρέπει να βελτιωθεί, η ομάδα μέσω διπλών προπονήσεων θα μπορέσει να αλλάξει σε καταλυτικό βαθμό την αγωνιστική της εικόνα κρατώντας παράλληλα τους ποδοσφαιριστές ενεργούς.

Εννοείται, τον ίδιο δρόμο πιθανόν να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ομάδες, ωστόσο υπάρχει πιθανότητα οι Ασπρόμαυροι να ταξιδέψουν σε άλλη χώρα με τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες για αυτήν την δεύτερη προετοιμασία. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως ο πιο πιθανός προορισμός είναι το Ντουμπάι. 

Αναμένουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα σεζόν!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια