Όπως είναι γνωστό, ο Ιβάν Νέσμπεργκ έχει κλείσει εδώ και καιρό στον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Βαλερένγκα έως τις 31 Ιουλίου.
Η νορβηγική ομάδα δεν θέλησε να διευκολύνει την μετακίνηση του κεντρικού αμυντικού της στον Δικέφαλο και έτσι ο Νέσμπεργκ αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδα στην οποία ανδρώθηκε για μερικά ακόμα παιχνίδια, το τελευταίο διάστημα.
Το νορβηγικό πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη και έτσι ο 26χρονος αγωνίστηκε στο σημερινό παιχνίδι της Βαλερένγκα απέναντι στην Σάρπσμποργκ 08. Μάλιστα, αποχώρησε στο 36' λεπτό της αναμέτρησης με ενοχλήσεις στον προσαγωγό.
Οι πρώτες πληροφορίες, δεν προκαλούν ανησυχία, αφού φαίνεται πως ο παίκτης δεν θέλησε να ρισκάρει την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και έτσι δεν συνέχισε στο παιχνίδι.
0 Σχόλια