Νάρεϊ: «Ίσως και αύριο να είμαι Θεσσαλονίκη!»

Ο Κάλεντ Νάρεϊ εξέφρασε σιγουριά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του και μίλησε στο PAOK24.

H υπόθεση της απόκτησης του 28χρονου, από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, έχει «τραβήξει» πολύ, χρονικά, για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο όπως διαβάσατε χθες  οι δύο ομάδες έχουν φτάσει σε συμφωνία και ο παίκτης είναι έτοιμος για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη.

O Κάλεντ Νάρεϊ,  μίλησε αποκλειστικά, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι αύριο ή το αργότερο την Παρασκευή, θα είναι στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, εφόσον ξεπεραστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες ανάμεσα στις δύο ομάδες.

«Πιστεύω ότι αύριο ή την Παρασκευή θα είμαι στη Θεσσαλονίκη. Νομίζω ότι μέσα στην ημέρα οι ομάδες θα έχουν τελειώσει με τη συμφωνία. Περιμένω για τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου και είμαι έτοιμος γι’αυτό» ανέφερε λακωνικά ο 28χρονος, ο οποίος όπως ήταν φυσιολογικό, από τη στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του από τη Φορτούνα στον ΠΑΟΚ, δεν ήθελε να πει και πάρα πολλά.

Ο Νάρεϊ, περιμένει ουσιαστικά… ειδοποίηση για να ξεκινήσει το ταξίδι του για Ελλάδα, κάτι που όπως εξέφρασε και ο ίδιος είναι πιθανό να γίνει ακόμα και αύριο.

Πηγη: PAOK24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια