Τι ισχυέι με Κούρτιτς

 

Την ώρα που ο Κούρτιτς ενσωματώνεται στην αποστολή μετά την άδεια που είχε λόγω εθνικών ομάδων, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για ενδιαφέρον από άλλες χώρες.

Όπως αναφέρει η χθεσινή έκδοση της FORZA, το όνομα του Γιάσμιν Κούρτιτς συζητείται σε ομάδες της Β' Ιταλίας ενώ υπάρχει πληροφορία πως υπάρχει και ενδιαφέρον από την Σαουδικη Αραβία. Υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο πως ο Σλοβένος βρίσκεται στον ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού από την Πάρμα, και η συνεργασία με τον Δικέφαλο όσο και με την ιταλική ομάδα λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Συνεπώς, μια ενδεχόμενη αποχώρηση του συνεπάγεται με το σπάσιμο του δανεισμού με τον ΠΑΟΚ αλλά και του συμβολαίου που δεσμεύεται με την Πάρμα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως κάτι επίσημο δεν έχει φτάσει στα γραφεία της Τούμπας, με τον Σλοβένο μάλιστα να νιώθει πάρα πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη και να κάνει σκέψεις μόνιμης εγκατάστασης.

Ο Κούρτιτς, όπως σημειώνει η FORZA, έχει... ερωτευτεί την πόλη και τον ΠΑΟΚ. Όσο βρισκόταν σε περίοδο διακοπών με την οικογένειά του, επικοινώνησε με τον Ζοσέ Μποτό και του υπογράμμισε πως κατά την επιστροφή του θα ήθελε να συζητήσουν για την επέκταση της συνεργασία τους για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Πορτογάλος ανέφερε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλυθεί αυτό το θέμα και πως όταν η ομάδα γυρίσει στη Θεσσαλονίκη από την καλοκαιρινή προετοιμασία οι δύο πλευρές θα συζητήσουν όλες τις παραμέτρους αυτού του ζητήματος.

Ο Σλοβένος από την πλευρά του δέχθηκε και πλέον θα πρέπει να περιμένει το τέλος της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια