Καλά νέα για Ολιβέιρα - Η δύσβατη θέση με τα φορ στον ΠΑΟΚ!

Καθάρες βγήκαν οι εξετάσεις του Νέλσον Ολιβέιρα, όπως διαβάσατε και από τον τίτλο προφανώς. Ο Πορτογάλος στράικερ δέχθηκε ένα χτύπημα στη μέση χθες (4/7) το οποίο τον άφησε εκτός της υπόλοιπης χθεσινής απογευματινής προπόνηση, κάτι που άφησε σε αναμένα κάρβουνα το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ. 

Παρόλ' αυτά ο 30χρονος επιθετικός δεν διατρέχει κάποιο κύνδινο, ενώ ίσως προφυλαχθεί στο αυρινό φιλικό με την Άλκμααρ για να μην επιβαρύνει τον τραυματισμό του.

Αυτό ίσως είναι ένα καμπανάκι για τον Δικέφαλο, ώστε να επισπεύσθει την αγορά ενός φορ ακόμη. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πορεύετε αυτή τη στιγμή με έναν φορ που προβλέπετε ότι θα χάσει όλη την προετοιμασία (Κούτσιας, λόγω της εθνικής που παρεβρέθηκε στους Μεσογειακούς αγώνες, συν την επιπλέον άδεια που πήρε), άλλον έναν που πιέζει για τη μεταγραφή του στη Ρέιντζερς τον Τσόλακ, με τον ΠΑΟΚ να ζητάει παραπάνω λεφτά για να τον δώσει. Και τρίτον, μα το σημαντικότερο, τον Ολιβέιρα ο οποίος είχε ενοχλήσεις κι 'αυτή είναι η δεύτερη φορά, μάλιστα καθώς είχε ενοχληθεί και στο πόδι στην αρχή της προετοιμασίας.

Η θέση του στράικερ είναι σημαντική, με τον Δικέφαλο να βρίσκετε σε μια δύσβατη κατάσταση που πρέπει να επιλυθεί άμεσα ότι και αν σημαίνει αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια