Σαν σήμερα : Η άφιξη του Πάμπλο Γκαρσία στην Θεσσαλονίκη!

Το καλοκαίρι του 2008 επικρατούσε στον ΠΑΟΚ κυριολεκτικά μεταγραφικός οργασμός!
 
Έναν ακριβώς μήνα μετά την άφιξη του Πάμπλο Κοντρέρας (30/6), ένας άλλος Πάμπλο πατούσε το πόδι του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», εκτοξεύοντας με το καλημέρα τις ελπίδες μας για την αγωνιστική ανάσταση της ομάδας! Ο Πάμπλο Γκαρσία… Ένας παίκτης που φόρεσε νωρίτερα τη φανέλα της Μίλαν και της Ρεάλ, είχε έρθει η ώρα να φορέσει και αυτήν του μεγαλύτερου συλλόγου της Β. Ελλάδας!

Η Θεσσαλονίκη και ο κόσμος του ΠΑΟΚ υποδέχτηκε εκείνο το μεσημέρι στις 3 και μισή τον Ουρουγουανό μέσο. Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που φόρεσε και ΤΙΜΗΣΕ τη φανέλα με τον Δικέφαλο από τη μέρα της ίδρυσής του, βρισκόταν στην πόλη!

Πολύς κόσμος ήταν στο ¨Μακεδονία¨ από νωρίς και περίμενε να ανοίξουν οι πύλες του αεροδρομίου και να δει από κοντά τον άνθρωπο που αποτελούσε ένα από τα νέα ινδάλματα του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου και ενσάρκωνε τις ελπίδες μας για κάτι καλύτερο στο κοντινό μέλλον. 

Το σύνθημα: βγάλτε έξω τον Παμπλίτο να **** να ****σει τον χαβίτο, δονούσε την ατμόσφαιρα στην αίθουσα αφίξεων, την ώρα που ο Πάμπλο φάνηκε στην πύλη εισόδου και πλησίασε τον κόσμο. 

Ο Γκαρσία εμφανίστηκε με καπέλο και κασκόλ του ΠΑΟΚ και στις πρώτες του δηλώσεις, σε δημοσιογράφους μεταξύ άλλων, είπε και τα παρακάτω:

«Δε γνωρίζω πολλά για τη νέα μου ομάδα, ξέρω μόνο 4 παίκτες, θα δω το ελληνικό πρωτάθλημα και θα δώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου. Δεν πιστεύω ότι είμαι το μεγαλύτερο όνομα που ήρθε στην ομάδα, ήθελα να έρθω και για τον κόσμο και γιατί έχω όρεξη να παίξω μπάλα. Ξέρω το πόσο κοντά στην ομάδα είναι ο κόσμος και θα δουλέψω για να τους δώσω ικανοποίηση»

Η προσφορά του Πάμπλο στην ομάδα όλα τα χρόνια που αγωνίστηκε σε αυτήν ήταν τεράστια! Ο κόσμος τον λάτρεψε, ενώ το σύνθημα: «ΠΑΟΚ θρησκεία τρομοκρατία, τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία», ακουγόταν μέχρι πρόσφατα στα παιχνίδια του Δικεφάλου. Ο Γκαρσία κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2014, μετά από εξαετή παρουσία στον ΠΑΟΚ και πλέον ασχολείται με την προπονητική και τον ΠΑΟΚ Β' .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια