Ξεκίνησαν οι συζητήσεις με Ντάγκλας

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην Ολλανδία για την προετοιμασία του, και ταυτόχρονα να είναι ανοικτό το μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» κινούνται και στο κομμάτι των ανανεώσεων.

Ένα από τα ζητήματα μάλιστα που έχουν πέσει στο τραπέζι, είναι και αυτό του Ντούγκλας Αουγκούστο, του οποίου το τρέχον συμβόλαιο  ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2023.

Μάλιστα ο ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη προσέγγιση στον Βραζιλιάνο για επέκταση της συνεργασίας τους, με  της πρώτες συζητήσεις να διεξάγονται σε πολύ καλό κλίμα.

Οι δύο πλευρές, σε αυτή την πρώτη προσέγγιση ανέλυσαν τις θέσεις τους, παρουσιάζοντας τη δική τους οπτική, με στόχο να δημιουργηθεί μια βάση, πάνω στην οποία θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Οι πρώτες συζητήσεις αφορούν τριετή επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα σε Δικέφαλο και Ντούγκλας, τον ποδοσφαιριστή να είναι θετικός και τους «ασπρόμαυρους» να δείχνουν πως θέλουν να τον κρατήσουν.

Ο κύκλος των συζητήσεων λοιπόν έχει ανοίξει, με ορίζοντα ολοκλήρωσης μέχρι το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Πηγή:inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια