Μπερμπάτοφ: «Απόψε θα υποστηρίζω τη Λέφσκι και όχι τον ΠΑΟΚ»

 «Απόψε θα προσεύχομαι για να κερδίσει η Λέφσκι.

Έχει περάσει πολύς καιρός από όταν αγωνίστηκα στον ΠΑΟΚ. Οι εποχές είναι άλλες, η ομάδα είναι άλλη, όλα είναι διαφορετικά».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έπαιζα πριν πολύ καιρό στον ΠΑΟΚ. Οι εποχές έχουν αλλάξει, είναι άλλη ομάδα όλα είναι διαφορετικά. Ωστόσο,  οι φιλοδοξίες τους ήταν πάντα υψηλές. Έρχονται εδώ για να πάρουν κάτι από τη Λέφσκι. Θα παρακολουθήσω τον αγώνα, όπως έκανα και με αυτόν της Μπότεφ. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες μας που παίζουν στην Ευρώπη. Δεν έχει σημασία με ποιον παίζεις.

Ο Στάνιμιρ Στοΐλοφ ξέρει πώς να στήσει την ομάδα μέσα στο γήπεδο. Θα είναι ένα ενδιαφέρον ματς. Περιμένω μια ωραία ατμόσφαιρα. Πρόκειται για βουλγαρικές ομάδες, ανεξάρτητα από το ποια παίζει. Όποια ομάδα αγωνίζεται στην Ευρώπη, παίζει για λογαριασμό της Βουλγαρίας. Υποστηρίζω όλες τις ομάδες μας.

Περιμένω νίκη της Λέφσκι. Μια νίκη είναι πάντα καλή για αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό να έχεις το αίσθημα της ικανοποίησης μετά το ματς, σου δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση, ενώ η ήττα επηρεάζει τον ψυχισμό σου. Είναι πάντα καλό να ξεκινάς με νίκη σε αυτά τα προκριματικά»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια