Αλλαγή πλάνων με Λάμπρου, του δόθηκε ελεύθερο να βρει ομάδα!

Παρότι η αρχική σκέψη των Λουτσέσκου και Μπότο ήταν να δώσουν ευκαιρία στον Λάζαρο Λάμπρου, κρατώντας τον στην ομάδα, πριν λίγες μέρες άλλαξαν απόφαση και ο Κατερινιώτης άσος ενημερώθηκε ότι είναι ελεύθερος να επιλέξει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Οι ενδείξεις είχαν φανεί από την αποστολή για την Σόφια, όταν ο Λάμπρου, όπως και ο Μουργκ έμειναν εκτός. Σύμφωνα με πληροφορίες κρίθηκε ότι υπάρχουν αρκετοί παίκτες στην μεσοεπιθετική γραμμή και προτιμήθηκε η λύση του να απαλλαγεί ο ΠΑΟΚ από ένα υψηλό συμβόλαιο (περίπου στις 400.000 ευρώ ετησίως) που έχει διάρκεια ως το επόμενο καλοκαίρι, γι’ αυτό και δεν υπάρχει καμία απαίτηση από πλευράς Δικεφάλου να φέρει χρήματα στα ταμεία.

Ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται, αλλά δεν μπορεί να καλύψει αυτό το συμβόλαιο (πέρυσι πλήρωνε μέρος του) και η έρευνα από την πλευρά του παίκτη γίνεται στο εξωτερικό στην παρούσα φάση.

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει σχετικά με τους Μουργκ, Τέιλορ, αλλά και για τον Λέο Ζαμπά που θυμίζουμε ότι είχε αποδειχθεί ασυνεπής στην άδειά του.

Πηγη: metrosport 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια