"Παγώνει'' του Ρέντε και πάει... για άλλα!


Σημερινό δημοσίευμα της FORZA κάνει λόγο για την περίπτωση του 25χρονου αμυντικού και το πώς έχουν τα πράγματα στην υπόθεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι απαιτήσεις της Χέρακλες έχουν κάνει το θέμα του Ρέντε να ''παγώσει'' και τον ΠΑΟΚ να κοιτάξει τις άλλες επιλογές του.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ έχει σχεδόν συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Νάρεϊ, ωστόσο η ολλανδικη ομάδα προσπαθεί να κρατήσει την τιμή όσο πιο ψηλά μπορεί. Για την ώρα, η Χέρακλες θέλει να δείξει ότι δεν καίγεται να πουλήσει και θέλει να ανεβάσει την πρόταση του ΠΑΟΚ και σε αυτό το πλαίσιο ήταν και οι δηλώσεις του τεχνικού της διευθυντή.

Ο Δικέφαλος έχει με το μέρος του τον Ρέντε, ο οποίος έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο, και στην Τούμπα θεωρούν πως κάποια στιγμή οι Ολλανδοί θα αναγκαστούν να ρίξουν τις απαιτήσεις τους και να βρεθεί η χρυσή τομή.

Μέχρι να γίνει αυτό, ο Μπότο άρχισε να εξετάζει τις υπόλοιπες επιλογές που έχει σε αυτό το επίπεδο, ενώ ψάχνει και δεύτερο κεντρικό αμυντικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά και υψηλότερου επιπέδου, για τη θέση που άδειασε η αποχώρηση του Κρέσπο. Σε ότι αφορά την δεύτερη περίπτωση, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ψάχνει στην δεξαμενή των πιο έμπειρων, ακόμη και μέχρι τα 28 χρόνια, και εξελίξεις λογικά θα υπάρξουν τέλη Ιουλίου με μέσα Αυγούστου καθώς πρόκειται για παίκτη υψηλότερου level από αυτούς που γίνεται λόγος σήμερα και θα προορίζεται για βασικός δίπλα στον Ίνγκασον.

Επιπροσθέτως, για να γίνει ξεκάθαρο, το όνομα του Μπουένο της Χετάφε που κυκλοφόρησε, δεν είναι στους παίκτες που ενδιαφέρουν τον Μπότο και πρόκειται για τρικ του μανάτζερ του (που έχει και τον Κουαλιάτα) με σκοπό να... διαφημίσει τον ποδοσφαιριστή του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια