Τέλος στα όνειρα Λουτσέσκου για... Λημνιό!


Θα ευχόμασταν να είχε κολλήσει το πράγμα στις διαπραγματεύσεις, να μην ήθελε ο παίκτης, οτιδήποτε. Δυστυχώς όμως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για τον πρώην παίκτη και αήττητο πρωταθλητή του ΠΑΟΚ, αφού όπως θα ενημερωθήκατε νωρίτερα υπέστει ρήξη χιαστού και θα αναγκαστεί να μείνει μακριά από τα γήπεδα για τουλάχιστον 6 με 7 μήνες. 

Κάτι τέτοιο προκαλεί πονοκέφαλο και στον Λουτσέσκου, ο οποίος φαινόταν διατεθημένος να πάει μέχρι τέλους την περίπτωση του Δημήτρη Λημνιού, έχοντας κάνει τις τελευταίες ημέρες αρκετά έντονη την επιθυμία του να τον ξανά δει στα ασπρόμαυρα. Η σοβαρότητα του τρυματισμού του όμως δεν αφήνει και πολλά περιθώρια κάτι που ταυτόχρονα σημαίνει και το οριστικό τέλος στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπο του. Αυτό φυσικά είναι και το λιγότερο σημαντικό μπροστά στην κατάσταση του Δημήτρη, ο οποίος εντυπωσίασε με το εθνόσημο στο στήθος την τελευταία εβδομάδα. Για τον ΠΑΟΚ κάτι τέτοιο σημαίνει πως θα συνεχίσει την έρευμα του για αγορά ενός άλλου εξτρέμ. 

Δυστυχώς είναι και αυτά στο παιχνίδι και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει από ένα μαρκάρισμα, μια μάχη, μια κόντρα. Ευχόμαστε σε ένα δικό μας παιδί να πάνε όλα καλά στον δρόμο προς την επιστροφή του, και φυσικά αυτή να έρθει το συντομότερο δυνατό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια