Οι εξελίξεις με Τσόλακ, Μουργκ και Ζαμπά

Πολυσυζητημένο είναι το θέμα του Αντόνιο Τσόλακ στον ΠΑΟΚ. Όπως αναφέραμε πρώτοι και πολλές φορές, ο Δικέφαλος ήταν ανοιχτός σε προτάσεις και το κυνήγησε μαζί με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή. 

Για τον Κροάτη τις τελευταίες ημέρες υπήρξε ενδιαφέρον από την Ρέιντζερς που έκανε πρόταση στον ΠΑΟΚ (πολύ μικρή που δεν μπήκε καν σε συζήτηση) και στη Θεσσαλονίκη υπάρχει η αίσθηση πως αργά η γρήγορα θα έρθει η πρόταση στα οικονομικά ζητούμενα της ομάδας. Είτε από τους Σκοτσέζους είτε από αλλου. Σε αυτήν την περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα πάει για φορ και ο Μπότο κάνει ήδη έρευνα αγοράς, με νούμερο ένα στόχο τον Κεϊτά Μπαλντέ, στον οποίο αναφερθήκαμε σε προηγούμενο άρθρο αλλά και έχουμε αναλύσει την περίπτωση του επανειλημμένα στο παρελθόν. 

Όσον αφορά τους υπόλοιπους δύο, πρόταση αναμένεται και για τον Ζαμπά, για τον οποίο λέγεται ότι υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από την Αραβία. Στην αγορά έχει βγει και το όνομα του Μουργκ, για τον οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει πρόταση για την ώρα, ωστόσο υπάρχει η αίσθηση και για αυτόν πως θα έρθει κάτι...

Πηγή: FORZA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια