Κινητικότητα για Τσόλακ!


Σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι πως ο ΠΑΟΚ θα... ψαχτεί για μια ενδεχόμενη πώληση του Αντόνιο Τσόλακ. Προερχόμενος από μια καλή σεζόν με την φανέλα της Μάλμε και του Δικεφάλου, ο ατζέντης του και η διοίκηση έχει κάνει τις κατάλληλες προεργασίες για να εκφραστεί ενδιαφέρον για το πρόσωπο του Κροάτη. 

Οι τελευταίες πληροφορίες, αναφέρουν πως πρόσφατα υπήρξε κινητικότητα για τον Τσόλακ και πρόταση σε προφορικό επίπεδο. Εφόσον έρθει και εγγράφως ο ΠΑΟΚ θα μπει στην διαδικασία της συζήτησης. 

Μάλιστα, η FORZA αναφέρει πως υπήρξε πρόταση από ομάδα της Αμερικής ωστόσο δεν βρισκόταν καθόλου κοντά στις απαιτήσεις του Δικεφάλου (3εκ. ευρώ). 

Το σίγουρο είναι πως αποτελεί μία υπόθεση που δουλεύεται από παντού και ίσως έχει εξέλιξη. Μια ενδεχόμενη πώληση του Τσόλακ, συνεπάγεται όπως έχουμε αναφέρει με μια αγορά στη θέση του φορ/περιφεριακού ανοίγοντας έτσι και τον φάκελο Μπαλντέ που βρίσκεται ελεύθερος με απαιτήσεις συμβολαίου κοντά στο 1.5εκ.

Πέρα από αυτά, είχαμε αποκαλύψει σε προηγούμενο άρθρο για τον Κροάτη πως στα ραντάρ των διαδόχων του βρίσκεται ένας πολύ ποιοτικός συμπατριώτης του. Η περίπτωση παραμένει εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο όπως προείπαμε θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα Αυγούστου, αν δεν έχει πωληθεί αλλού μέχρι τότε...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια