Πρώτο φιλικό και ευκαιρία για συμπεράσματα!

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε (20:00, στα κανάλια Novasports) την Ολλανδική Go Ahead Eagles, που παρεπιπτόντως εκεί αγωνίζεται ο άλλωτε δικός μας Αβεντίς Αβεντισιάν και θα είναι μία ευχάριστη συνάντηση για πολλούς, κλείνει η παρένθεση.

Ένα παιχνίδι πρώτων συμπερασμάτων, αν και νώρις ακόμα, ο Δικέφαλος θα φανεί εντελώς διαφορετικός. Μια ευκαιρία εκ πρώτης όψεως να δούμε τι εστί Κοτάρσκι, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Ντάντας αλλά και  παίχτες όπως ο Ολιβέιρα που ήταν τραυματίας και είχε χάσει σχεδόν όλη την περσινή χρονιά, όπως ο Λάμπρου που θα ξανακριθεί μετά το δανεισμό του στον ΟΦΗ αλλά και νεαρότεροι ηλικιακά που είτε αγωνιζόταν στις ακαδημίες, είτε στον ΠΑΟΚ Β και θα φανεί αν αξίζουν να μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ τη χρονιά 2022-2023.

Θα πάρουμε μια πρώιμη ιδέα για τα ταλεντάκια που ψάρεψε ο Μπότο από Πορτογαλία μεριά, χωρίς να τους φάμε από το πρώτο λάθος. Η ομάδα θα έχει μεγάλη έλλειψη χημείας καθώς πολλοί παίχτες θα αγωνιστούν μαζί για πρώτη φορά. Θέμα που θα λυθεί στην πορεία. Άλλωστε, τα φιλικά είναι αγώνες για να βγουν συμπεράσματα και να διορθωθούν τα λάθη, ώστε η ομάδα να είναι όσο καλύτερη μπορεί με το ξεκίνημα της σεζόν. Ωστόσο και το ρόστερ δεν είναι 100% ολοκληρωμένο, αναμένονται ένας δεξιός εξτρέμ (μάλλον Νάραϊ), ένας αριστερός εξτρέμ ο οποίος μπορεί να αργήσει αλλά και αυτός θα δώσει ποιότητα όπως και ποσότητα στο ρόστερ.

Υ.Γ. Προσωπική αδυναμία Φελίπε Σοάρες, πιστεύω σε αυτόν, όπως και ο Μπότο που δεν θα έδινε 3.5 εκατομύρια αν δεν πίστευε στις δυνατότητες του. Θα δούμε έναν τελείως διαφορετικό παίχτη με την προετοιμασία, περιμένουμε πράγματα από αυτόν. Λοιπόν αυτά από το paokcommunity, καλή σεζόν να έχουμε! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια