Κάργας: "Καυτή έδρα η Τούμπα, ανυπομονώ να παίξω σαν τρελός"

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Κάργας στο PAOK TV:  "Καλώς σας βρήκα, νομίζω μπορούμε να το πούμε. Είναι ένα όνειρο για κάθε παιδί όταν ξεκινάει το ποδόσφαιρο, να πάει σε μια μεγάλη ομάδα. Έκανα το πρώτο βήμα, πάμε για τα επόμενα".

Για τον κινητήριο μοχλό από τον οποίο παίρνει δύναμη: "Η δύναμη έρχεται μέσα από τη καρδιά και τους ανθρώπους που είναι καθημερινά δίπλα μου. Η οικογένεια μου, οι φίλοι μου, όλοι όσοι με έχουν στηρίξει τόσα χρόνια. Όταν ανεβαίνεις σκαλί-σκαλί είναι πολύ καλό και είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε έτσι για να φτάσω εδώ. Νομίζω ότι έτσι θα είναι και από το αντίστροφο, δεν θα είναι ένα γρήγορο πάνω και ένα γρήγορο κάτω".


Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας και πώς την περιμένει: "Έχω παίξει αντίπαλος, είναι καυτή έδρα. Έχω φτάσει σε σημείο να φωνάζω σε συμπαίκτη μου και να μην μπορεί να με ακούσει από το θόρυβο. Ανυπομονώ σαν τρελός να παίξω για την ομάδα και να ακούω το γήπεδο να μας δίνει ώθηση".

Για το κυριαρχικό ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΟΚ και πώς αυτό θα τον επηρεάσει: "Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ παίζει πολύ ψηλά, εμείς είχαμε μάθει σε έναν άλλο τρόπο παιχνιδιού στον ΠΑΣ. Αλλά να σας θυμίσω πως πριν έρθει αυτός ο προπονητής, παίζαμε αρκετά ψηλά και νομίζω το δικό μου δυνατό στοιχείο είναι να πηγαίνω να πιέζω. Να μπαίνω 100% στη φάση μέσα και να διεκδικώ κάθε μπάλα. Νομίζω ότι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα".

Για τους στόχους και τις φιλοδοξίες του: "Όνειρο για κάθε παίκτη είναι να παίξει στην Εθνική Ελλάδος. Δεν θέλω να βάζω ούτε στόχους, ούτε προσδοκίες, θέλω καθημερινά μέσα από την δουλειά μου να γίνομαι καλύτερος και να βοηθάω όπου μου ζητηθεί από τον προπονητή".

Για τους στόχους σε συλλογικό επίπεδο: "Ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο έχει έναν στόχο, να μπει σε κάθε παιχνίδι και να το κερδίσει. Δεν υπάρχουν άλλοι στόχοι γι' αυτή την ομάδα".

Το μήνυμά του στον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Θα δώσω ό,τι έχω και δεν έχω για τον ΠΑΟΚ όπως κάνω πάντα για κάθε ομάδα. Έχω κάτι που έχει πολύ ο κόσμος του ΠΑΟΚ, φανατίζομαι πάρα πολύ, ακόμα και στη δουλειά μου θέλω να βάζω το 100% μου. Μπορεί και παραπάνω. Το πάθος μου είναι αυτό που με διακρίνει και διακρίνει και τον λαό του ΠΑΟΚ. Θα περάσουν πολύ ωραία".
Πηγη: SPORT24Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια