Ο Ρέντε, ο Νάσμπεργκ και στο βάθος ο αντι-Κρέσπο!

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα μετά από 6 χρόνια παρουσίας στον δικέφαλο ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό να αποχαιρετάει χθες μέσω ανάρτησής του στο Instagram.

Ο Ζοσέ Μπότο έχει ήδη κλείσει τον Ιβάν Νάσμπεργκ για το κέντρο της άμυνας (έχει ήδη έρθει στην Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις και έχει υπογράψει με τον ΠΑΟΚ) προκειμένου να καλύψει την θέση του Φερνάντο Βαρέλα. 

Από την άλλη πλευρά, ο δικέφαλος βρίσκεται σε συζητήσεις με την Χέρακλες για τον 25χρονο στόπερ, Μάρκο Ρέντε, με τον οποίο έχει έρθει σε προφορική συμφωνία και πλέον απομένει η συμφωνία με την Χέρακλες. Ο ΠΑΟΚ δεν βιάζεται για την περίπτωσή του και γνωρίζει πως έχει σύμμαχο και τον ίδιο τον παίκτη, που πιέζει για την μεταγραφή. Ο Γερμανός προορίζεται για να αντικαταστήσει τον Ενέα Μιχάι, ο οποίος εφόσον βρεθεί αντικαταστάτης θα αποχωρήσει από τους ασπρόμαυρους.

Ο Ζοσέ Μπότο επικεντρώνεται πλέον στην εύρεση ενός βασικού στόπερ που έχει την ικανότητα να κατεβάζει μπάλα, με τον Πορτογάλο να έχει ορισμένα ονόματα στην λίστα του. Ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει κάτι πιο ποιοτικό σε εκείνη την θέση και το γεγονός πως ξεφορτώθηκε ένα σχετικά μεγάλο συμβόλαιο, θα του δώσει την δυνατότητα να προσφέρει ένα εξίσου μεγάλο στον αντικαταστάτη του Ισπανού.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια