Λέφσκι Σόφιας: Με κλειστή κερκίδα απέναντι στον ΠΑΟΚ!

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League είναι η Λέφσκι Σόφιας, με την βουλγάρικη ομάδα να κουβαλάει τιμωρία από το 2019, την οποία της επέβαλε η UEFA.

Συγκεκριμένα, στα δύο τελευταία ευρωπαϊκά της παιχνίδια το 2019, εντός έδρας, η Λέφσκι δεν είχε κόσμο στο γήπεδο λόγω ενός άδοξου αποκλεισμού την αμέσως προηγούμενη χρονιά από την Βαντούζ του Λιχτενστάιν.

Έτσι, ένα κομμάτι χωρητικότητας 3.000 θεατών θα πρέπει να είναι κλειστό στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν οι Βούλγαροι.

Εδώ να θυμίσουμε ότι και ο ΠΑΟΚ κουβαλάει αντίστοιχη τιμωρία, με την Θύρα 4 να πρέπει να μείνει κλειστή για τον πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα, δηλαδή τον επαναληπτικό με την Λέφσκι.

Ένα ακόμη μπέρδεμα που έχει δημιουργηθεί, αφορά το γεγονός πως την 21η Ιουλίου είναι προγραμματισμένοι 3 αγώνες στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας. Η Μπότεφ Πλόβντιβ υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ, η ΤΣΣΚΑ Σόφιας την Μακεντονίγια και η Λέφσκι Σόφιας τον ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει πως η UEFA κατά πάσα πιθανότητα θα προχωρήσει σε αλλαγή μέρας κάποιων από τα ματς.

Πηγη: PAOK24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια