Τι γίνεται με Νάσμπεργκ;


Παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Ιβάν Νάσμπεργκ, αφού όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο Ζοσέ Μπότο σε συνέντευξή του, ο Δικέφαλος έχει κλειδώσει την μεταγραφή του Νορβηγού κεντρικού αμυντικού.

Όπως σας ενημερώσαμε πρώτοι στο παρελθόν, και πιο συγκεκριμένα στις 31 Μαίου, ο 26χρονος στόπερ βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη όπου πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πρωτού επιστρέψει στην Νορβηγία.

Ο λόγος που δεν έχει ανακοινωθεί αλλά ούτε έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις, είναι το γεγονός πως η Βαλερένγκα προσπαθεί να τον κρατήσει για όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται, αφού το συμβόλαιο του αρχηγού της λήγει στις 31 Ιουλίου! Το πρωτάθλημα της Νορβηγίας τελειώνει τον Δεκέμβριο (!) και έτσι ο σύλλογος επιθυμεί να κρατήσει όσο τον δυνατόν περισσότερο τον παίκτη. 

Από την άλλη τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο παίκτης περιμένουν να δωθεί ειδική άδεια στον 26χρονο ώστε να βρεθεί στην προετοιμασία του δικεφάλου. Πάντως με τα σημερινά δεδομένα, δεν έχει οριστεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια