Όπως σας ενημερώσαμε χθες στο PAOK COMMUNITY, ο Στέφαν Σβαμπ είχε στα χέρια του πρόταση από την πρωταθλήτρια Ελβετίας, Ζυρίχη την οποία σκεφτόταν σοβαρά τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK COMMUNITY ο αυστριακός μέσος φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην μεταγραφή του στην Ζυρίχη.
Την ίδια στιγμή, ο Ζοσέ Μπότο έχει ξεκινήσει ήδη να προετοιμάζεται για την απόκτηση ενός - γρήγορου - χαφ, με τον Πορτογάλο τεχνικό διευθυντή να θέλει να κλείσει όσο το συντομότερο γρηγορότερα παίκτη για την συγκεκριμένη θέση, δεδομένου ότι η ομάδα αναχωρεί για την Ολλανδία στις 28 του μήνα.
Τις επόμενες ημέρες αναμένονται καθοριστικές εξελίξεις και για την θέση του χαφ, αφού περιμένουμε και την οριστική απόφαση του Στέφαν Σβαμπ, ενώ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη κοντά σε 2 εξτρέμ (ο ένας ο Νάραϊ) και έναν κεντρικό αμυντικό.
0 Σχόλια