Τι ισχύει με Ζαμπά!


Ο ΠΑΟΚ για να καταφέρει να ενισχυθεί και να βελτιώσει το ρόστερ του σε σχέση με την περσινή σεζόν πρέπει να κάνει τις σωστές προσθαφαιρέσεις. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να βρεθεί λύση με τους παίκτες που θέλει να αντικαταστήσει ο Δικέφαλος, στους οποίους βρίσκεται ο Μούργκ, ο Τέιλορ και ο Ζαμπά. Οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιριστών γνωρίζουν πώς είναι η κατάσταση και πως οι ευκαιρίες που θα έχουν τη νέα σεζόν θα είναι σίγουρα λιγότερες, γι' αυτό και πήραν το μήνυμα να κάνουν μια έρευνα αγοράς για να τους βρουν ομάδες. Ο ΠΑΟΚ δεν σημαίνει απαραίτητα πως τους έδειξε την πόρτα της εξόδου, ωστόσο είναι σίγουρα ανοιχτός σε προτάσεις.

Μπαίνοντας στο θέμα του Βραζιλιάνου εξτρέμ, πρέπει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Γεγονός που καθιστά απαραίτητη την παραχώρηση του, καθώς από τον Ιανουάριο, αν παραμείνει, θα μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος με τον Δικέφαλο να πληρώνει και το συμβόλαιο του αλλά και να μην έχει κανένα χρηματικό κέρδος από την αποχώρησή του.

Ως εκ τούτου, οι Ασπρόμαυροι θα πρέπει να βρουν πρόταση που θα τους καλύπτει οικονομικά με σύμμαχο τον ίδιο τον παίκτη που θέλει να φύγει από τη Θεσσαλονίκη. Ο ποδοσφαιριστής αμείβεται γύρω στα 800 χιλιάδες ευρώ, επομένως μια πρόταση κοντά σε αυτά τα λεφτά μπορεί να θεωρηθεί αποδεκτή... Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως έχει παρουσιαστεί ενδιαφερόμενη ομάδα και υπάρχουν προφορικές συζητήσεις.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος, ο Βραζιλιάνος φαίνεται να ζητάει όλο το υπόλοιπο του συμβολαίου του, (όπως και ο Μουργκ και ο Τέιλορ) με τον ΠΑΟΚ να μην μπαίνει σε αυτήν την διαδικασία καθώς δεν τον συμφέρει καθόλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια