«Δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο σαν τον Σαββίδη»

Μιλώντας σε αθλητικό ραδιόφωνο της Αθήνας, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε και για τον Ιβάν Σαββίδη.
«Πέρασα πολύ ωραία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, όμως φεύγω με τις πιο ωραίες εικόνες. 

Περάσαμε και δύσκολες στιγμές, όμως αυτές οι στιγμές είναι που σε εξελίσσουν. Θα ήθελα να κλείναμε τη σεζόν με έναν τίτλο γιατί στο τέλος αυτό μένει. Δεν έχω παράπονο από τον εαυτό μου και από τους συμπαίκτες μου. 

Νιώθω γεμάτος» τόνισε, ενώ αναφερόμενος στον Σαββίδη, υπογράμμισε: «Αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα. Είμαι ευγνώμων που είχα ένα πρόεδρο που βοηθά και κόσμο γιατί έχω δει τις φιλανθρωπίες του. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να μεγαλώσει και άλλο τον ΠΑΟΚ. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ στο παρελθόν κάποιο άνθρωπο σαν αυτόν, ειδικά με το θέμα της φιλανθρωπίας».
Οσο για το μέλλον του και τη φημολογία περί Αλ Νασρ, σημείωσε: 

«Δεν έχω κάποια εικόνα, υπάρχουν συζητήσεις και από αυτή τη χώρα αλλά και από άλλες χώρες. Στόχος μου είναι το Τοπ-5 πρωταθλημάτων. Πρώτος στόχος όμως είναι η Ευρώπη, όμως θα καταλήξω σε αυτούς που θα με θέλουν περισσότερο. Έχει δρόμο και χρόνο ακόμα για να τα βάλω κάτω και να κάνω την καλύτερη επιλογή».

Πηγη: FORZA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια