Στην τελική ευθεία για Νάρεϊ ο ΠΑΟΚ!


Ο Νάρεϊ είναι καιρό στην λίστα του Μπότο, που δούλεψε την περίπτωσή του πριν βγει στη δημοσιότητα την προηγούμενη εβδομάδα και κατάφερε να έρθει σε συμφωνία μαζί του για να έρθει στη Θεσσαλονίκη με συμβόλαιο τριών χρόνων.

Ο 28χρονος εξτρέμ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την Φορτούνα και περιμένει την κατάληξη των συζητήσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες. 

Αρχικά, υπήρχε σημαντική διαφορά στο οικονομικό ωστόσο όσο περνούν οι μέρες η απόσταση μειώνεται. Όπως αναφέρει ο αθλητικός διευθυντής της Φορτούνα. η πρόταση του ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτό που περίμενε η ομάδα του, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι ομάδες έχουν πλησιάσει αρκετά.

Τα γερμανικά δημοσιεύματα, αναφέρουν πως η Ντίσελντορφ ζήτησε 1.8εκ. ευρώ με την προοπτική να πέσει και η τελευταία εξέλξη είναι ότι ο Δικέφαλος ανέβασε την προσφορά του στο 1.2εκ. ευρώ. Κοντά σε αυτά τα νούμερα αναμένεται να κλείσει η μεταγραφή καθώς οι Γερμανοί ξέρουν ότι έχοντας συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή μόνο για ένα χρόνο, οι δυνατότηες διαπραγμάτευσης είιναι περιορισμένες.

Όπως όλα δείχνουν, δε θα αργήσει να βρεθεί η χρυσή τομή με τον ίδιο τον Νάρεϊ βλέπει τον ΠΑΟΚ ως ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του.

Πηγή: FORZA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια