Το δεύτερο και το τρίτο εξτρέμ!


Ο Κάλεντ Νάρεϊ δεν είναι ο μόνος εξτρέμ που βλέπει ο ΠΑΟΚ. Όπως σας έχουμε ενημερώσει προ πολλού, ο Μπότο είχε ως στόχο να αποκτήσει 2 ή ακόμη και 3 ακραίους επιθετικούς, και η FORZA έρχεται να το επιβεβαιώσει. 

Ο Δικέφαλος κινείται παράλληλα και για δεύτερο εξτρεμ, αφού Μπότο και Λουτσέσκου έχουν καταλήξει στο ότι πρέπει να δώσουν έμφαση στους παίκτες που παίζουν πάνω στην γραμμή και λείπουν από το τωρινό ροστερ.

Αυτή η δεύτερη μεταγραφή στα φτερά φαίνεται να βρίσκεται σε προχωρημένα στάδια, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, και μπορεί να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες, με το όνομα του ποδοσφαιριστή να μην έχει διαρρεύσει. Ο Μπότο κινείται με μυστικότητα σε αυτήν την υπόθεση και έχει ως στόχο να τον φέρει στην Τούμπα στις αρχές της προετοιμασίας μαζί με τον Νάρεϊ ώστε να δυναμώσει τις επιλογές του Λουτσέσκου στα εξτρέμ. 

Η FORZA αναφέρει πως υπάρχει κι άλλη περίπτωση ακραίου που βρίσκεται στα ραντάρ του Μπότο και προέρχεται από ένα από τα καλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με την περίπτωση να μην είναι προχωρημένη. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή από τους πιο κορυφαίους ποιοτικά της λίστας και θα αποτελεί ουσιαστικά την 3η μεταγραφή στα φτερά, εφόσον έρθει τον Αύγουστο μετά τους υπόλοιπους. 

Σε αυτό το σημείο, το PAOK COMMUNITY έρχεται να σας αποκαλύψει πως στην λίστα για τα εξτρέμ από το πάνω ράφι βρίσκεται και ο Φράνκο Σέρβι. Ο Αργεντινός απασχόλησε τον Δικέφαλο και τον περασμένο Γενάρη ωστόσο τελικά παρέμεινε στην Θέλτα όπου κατέγραψε 36 συμμετοχές με 6 γκολ και 5 ασίστ. 

Προφανώς μια τέτοια περίπτωση είναι πολύ δύσκολη και ο 28χρονος εξτρεμ δεν είναι ο μόνος στην σχετική λίστα.

Όπως αναφέρει και χαρακτηριστικά η FORZA, το πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πως θέλουν τον χρόνο τους και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιμένει... όπως έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές και εμείς.

Όσον αφορά τον Κεϊτά Μπαλντέ, σας είχαμε ενημερώσει πως η υπόθεση του είναι πολύ δύσκολη και ότι απομακρύνεται. Επιβεβαιώνοντας μας, η FORZA αναφέρει πως αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Κάλιαρι που δεν μπορεί να σηκώσει το συμβόλαιό του στην Serie B, ωστόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αξιώνει ένα συμβόλαιο γύρω στο 1.2 με 1.5 εκατομμύριο ευρώ, όσα έπαιρνε και στην Ιταλία και δεν φαίνεται να βιάζεται να κλείσει. Η αποχώρηση του Τσόλακ, όπως έχουμε προαναφέρει, συνδέεται με την απόκτηση ενός σέντερ φορ/περιφερειακού και έτσι και με την υπόθεση του Μπαλντέ, θέμα το οποίο αναλύσαμε σε προηγούμενο άρθρο. 

Αναμένουμε εξελίξεις και ξαναυπογραμμίζουμε πως αυτές οι περιπτώσεις χρειάζονται... υπομονή. Συνοψίζοντας, λοιπόν, ο Μπότο στοχεύει στην απόκτηση του Νάρεϊ και ενός ακόμη εξτρέμ τις επόμενες ημέρες, και μακροπρόθεσμα δουλεύει μια πιο ποιοτική 3η μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια