Ο Δικέφαλος ανανέωσε την συνεργασία του με τον Αχιλλέα Σαλαμούρα!

Την επέκταση του συμβολαίου με τον Αχιλλέα Σαλαμούρα για έναν ακόμα χρόνο ανακοίνωσε επίσημα ο ΠΑΟΚ, κρατώντας στις τάξεις του έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή και δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή του.

Ο 22χρονος μέσος του ΠΑΟΚ Β υπέστη πρόσφατα ρήξη χιαστού και βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας, παρόλα αυτά ο Δικέφαλος στέκεται δίπλα του στην περίοδο αυτή μέχρι και την επανένταξή του στην ομάδα ενόψει του δεύτερου μισού της επόμενης σεζόν.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Αχιλλέα Σαλαμούρα μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2023.

Μεταγραφή στον ΠΑΟΚ το 2015, από τον Μαγνησιακό, με περγαμηνές δεδομένης της ηλικίας του, καθώς αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Μαγνησίας, ο Αχιλλέας Σαλαμούρας απέδειξε νωρίς πως ήταν καλή επιλογή.Μέσος με ικανότητα να προωθείται και ως δεύτερος επιθετικός, είναι δυναμικός και γρήγορος στις επεμβάσεις του, μα κυρίως είναι πολύ έξυπνος κι εγκεφαλικός παίκτης.

Πρωταθλητής με την Κ19, παραχωρήθηκε στη συνέχεια δανεικός στoν ΝΠΣ Βόλος και στη Νίκη Βόλου κι επέστρεψε για να φορέσει και πάλι τα ασπρόμαυρα το περασμένο καλοκαίρι και να γίνει ένας εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ Β.Είναι αξιοσημείωτο, φυσικά, το ότι είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο τμήμα Οικονομικών Σπουδών.
Ήταν από τους μεγάλους άτυχους της σεζόν καθώς σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις υπέστη ρήξη χιαστού κι αυτή την περίοδο βρίσκεται στο στάδιο αποκατάστασης.

Ο Σαλαμούρας θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Δικεφάλου για μία ακόμα σεζόν και τον περιμένουμε γρήγορα πίσω στα γήπεδα!

Πηγη: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια