Η πώληση Τσόλακ και ο αντικαταστάτης!


Ενημερωθήκατε νωρίτερα πως ο ΠΑΟΚ στοχεύει στην απόκτηση του Κεϊτά Μπαλντέ με μορφή δανεισμού από την Κάλιαρι κυρίως για την ενίσχυση στα ''φτερά'' αλλά και να αποτελεί μια επιλογή ως δεύτερος περιφερειακός φορ. 

Ο Δικέφαλος αυτήν την στιγμή διαθέτει τους Τσόλακ και Ολιβέιρα στη θέση του σέντερ φορ και τον Κούτσια για 3ο. Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK COMMUNITY, ο Μπότο θα κυνηγήσει μια ενδεχόμενη πώληση του Κροάτη επιθετικού. Υπενθυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε με το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ από την Ριέκα και τους τελευταίους έξι μήνες που επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Μάλμε διανύει το καλύτερο του διάστημα με τα ασπρόμαυρα.

Έχοντας δείξει ένα θετικό πρόσωπο στις τελευταίες του εμφανίσεις, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ ελπίζουν σε μία πώληση του Τσόλακ η οποία είναι πιο πιθανό να πραγματοποιηθεί μέσα στον Αύγουστο. Με τα χρήματα που θα εισπραχθούν, υπάρχει ήδη υποψήφιος, πολύ ποιοτικός, αντικαταστάτης που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και θεωρείται ξεχωριστή υπόθεση από αυτήν του Κεϊτά Μπαλντέ. Ο Δικέφαλος έχει ξεκινήσει το ''ψάξιμο'' της περίπτωσης του και πρόκειται για συμπατριώτη του Τσόλακ. 

Συνεπώς, ο ΠΑΟΚ θα περιμένει να δει αν θα υπάρξει ομάδα ενδιαφερόμενη για την αγορά του Αντόνιο Τσόλακ προκειμένου να προχωρήσει την υπόθεση του αντικαταστάτη του. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια