Απομακρύνεται του Κεϊτά Μπαλντέ!


Επικοινωνία μεταξύ της διοίκησης και του Ιβάν Σαββίδη πραγματοποιήθηκε χθες (7/6) με τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου να αστράφτει και να βροντάει για όλες τις κινήσεις του παρελθόντος και την σπατάλη χρημάτων που ουσιαστικά δεν του δίνουν περιθώριο να βάλει νέα χρήματα για μεταγραφές (2,5εκ. Μουργκ, 5 εκατομμύρια αγορά Ζαμπά, Τέιλορ, μεγάλα συμβόλαια σε Καντουρί κλπ.). 

Το πλάνο, ουσιαστικά, ήταν εξ αρχής η ομάδα με την κατασκευή του νέου γηπέδου να γίνει ακόμη πιο αυτόνομη με τα έσοδα από Ευρώπη και πιθανόν πωλήσεις χωρίς μεγάλη δαπάνη για συμβόλαια. Για αυτό εξάλλου και οι περικοπές που γίνονται, με το να μην υποκύπτουμε στις μεγάλες απαιτήσεις των Κρέσπο και Μπίσεσβαρ. 

Μπαίνοντας στο θέμα του Κεϊτά, όπως σας είχαμε ενημερώσει η υποβιβασμένη Κάλιαρι ήταν σύμφωνη στην παραχώρηση του με δανεισμό και οψιόν αγοράς με τον ΠΑΟΚ να καλύπτει το μεγάλο συμβόλαιό του. Η υπόθεση πλέον ήταν στο χέρι του Δικεφάλου και αυτό που έμενε ήταν να δώσει το πράσινο φως ο Ιβάν για να καλυφθεί, ως εξαίρεση σε όλες τις άλλες προσθήκες που θα γίνουν, ένα βαρύ συμβόλαιο κοντά στο 1.5εκ. Από εκεί και πέρα εννοείται θα έπρεπε να καταχωρηθεί η πρόταση και ύστερα να αποφασίσει ο παίκτης αν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη.

Με τις χθεσινές αποφάσεις και σε συνδυασμό με το Προεδρικό Διάταγμα για την Νέα Τούμπα, ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε τον ατζέντη του Σενεγαλέζου πως δε θα κινηθεί για συνεργασία. Ο στόχος πλέον έχει γίνει ξεκάθαρος με εντολή του Ιβάν. Η ομάδα δε θα ξοδέψει πολλά χρήματα σε συμβόλαια, τουλάχιστον πριν τα προκριματικά. Κινήσεις με μεγαλύτερη δαπάνη θα πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο αφού ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να μπει στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Αυτό που είναι σίγουρο πάντως, είναι πως η βασική εντεκάδα που θα ''κατέβει'' στα προκριματικά της Ευρώπης δε θα αποτελεί τον βασικό κορμό της νέας σεζόν. Η ομάδα το πιο πιθανόν είναι να κατέβει με σίγουρες επιλογές και λύσεις προκειμένου να προκριθεί στους ομίλους και από εκεί και πέρα τον Αύγουστο να βάλει το χέρι λίγο πιο βαθιά στην τσέπη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια