«Θαύμα αν αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ»

Το ότι η ομάδα του θα χρειαστεί ένα ποδοσφαιρικό… θαύμα για να αποκλείσει τον ΠΑΟΚ, σημείωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Λέφσκι Σόφιας, Στάνιμιρ Στοΐλοφ, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: 

«Ναι, είναι αλήθεια ότι για εμάς ο πιο δύσκολος αντίπαλος ήταν ο ΠΑΟΚ. Τους παρακολουθώ πολύ καιρό, έχει καταρρίψει μια-δυο φορές τον Ολυμπιακό από την κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν περιμέναμε έναν εύκολο αντίπαλο δεδομένου ότι δεν είμαστε στην Ευρώπη συχνά για πολλά χρόνια. Θα προσεγγίσουμε με σεβασμό τα παιχνίδια αλλά δεν φοβόμαστε. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, θέλαμε να συμμετάσχουμε στην Ευρώπη. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας και να δούμε το επίπεδό μας. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις φέρνουν εκπλήξεις. Το φαβορί δεν κερδίζει πάντα.

Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν έχω καμία προτίμηση ως οικοδεσπότης ή ως φιλοξενούμενος. Υπάρχει πρόταση να μετακομίσουμε στο “Βασίλ Λέφσκι” για να ικανοποιήσουμε την επιθυμία των φιλάθλων μας. Εάν ο ΠΑΟΚ έχει φιλάθλους, μπορεί να είναι περισσότεροι, οπότε θα είναι καλό και για τον ΠΑΟΚ αν αλλάξουμε έδρα. Ο αντίπαλος μας είναι μια ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου. Αν καταφέρουμε να περάσουμε, θα είναι ένα άλμα θα είναι μεγάλο.

Βρισκόμαστε στη δυσμενή κατάσταση καθώς είμαστε στους αδύναμους στις κληρώσεις στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, ίσως αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμάς που δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε τέτοιους αγώνες. Θα είναι ποδοσφαιρικό θαύμα αν τους αποκλείσουμε! Δεν μπορώ να μαντέψω τι θα είναι, αλλά θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και ανοιχτά για να πάρουμε την πρόκριση».

Πηγη: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια