Πάει για δυνατές κινήσεις στο βόλεϊ!


Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαδικασία στελέχωσης του ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν και στο βόλεϊ ανδρών. Μέχρι στιγμής, έχει αποκτήσει τον Αλέξανδρο Ράπτη από τον Παναθηναϊκό, ενώ ανανέωσε του Γουόλς, Κοκκινάκη και Γάτση.

Οι άνθρωποι του δικεφάλου βρίσκονται σε επαφές με τον Γιάννη Καλμαζίδη, ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών και ο έμπειρος τεχνικός να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας.

Παράλληλα, τρέχει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ, αφού τα περιθώρια έχουν ήδη στενέψει μετά τις υπερβάσεις που έχουν πετύχει ήδη οι ανταγωνιστές του τίτλου. Ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να κινηθεί για παίκτες ίσης αξίας με αυτούς που κατάφεραν να κλείσουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αν θέλει να διεκδικήσει τίτλους και όπως όλα δείχνουν θα κάνει τα μέγιστα για να το πετύχει.

Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε επαφές με δύο "μεγάλα" ονόματα για την θέση του διαγωνίου, όμως θα χρειαστεί χρόνος για να ξεκαθαρίσουν οι συγκεκριμένες υποθέσεις, αφού και οι δύο ψάχνουν το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο που μπορούν να βρουν στην αγορά.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του στον Πορτορικανό Maurice Torres που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στην Τουρκία και την Γαλατάσαραϊ, όμως για την περίπτωση του ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες. Παράλληλα, ο δικέφαλος συνομιλεί και με τον Πολωνό Maciej Muzaj, διεθνή με την Εθνική του ομάδα, που αποτελεί αναμφίβολα έναν κορυφαίο αθλητή στην θέση του διαγωνίου.

Για την θέση του κεντρικού, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει τον Αμερικανό Daniel McDonnell, που αγωνίστηκε σε αρκετές γαλλικές ομάδες τα τελευταία χρόνια, ενώ πέρυσι φόρεσε τα χρώματα της τουρκικής Izmir. Ακόμη, υπάρχει στο κάδρο και ο γνώριμος Aleksandar Okolic, που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2018-19. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα αποκτήσει και έναν Έλληνα κεντρικό, ώστε να καλύψει το κενό του Γιώργου Πετρέα, με βασικό υποψήφιο τον Θοδωρή Βουλκίδη.

Τέλος, στα άκρα ο ΠΑΟΚ αναζητά έναν ξένο αθλητή ώστε να πλαισιώσει τον Αλέξανδρο Ράπτη, έχοντας ήδη επαφές με παίκτες από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης αλλά και την Τουρκία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια