Ίνγκασον: "Ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα με ένα φθηνό πέναλτι"

Αρχικά σχολίασε: «Δεν συμφωνώ ότι δεν ισορροπήσαμε το παιχνίδι αντίθετα μετά το γκολ κυριαρχήσαμε, φτιάξαμε φάσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα από ένα ''φθηνό'' πέναλτι».

Για το πως επηρέασε τον ΠΑΟΚ το πέναλτι και το προβάδισμα του Παναθηναϊκού: «Η φάση του πέναλτι καθόρισε το παιχνίδι, ο διαιτητής μάλλον ήθελε να βρίσκεται στο προσκήνιο σήμερα. Ήταν η πιο σημαντική φάση. Ήταν ένα περίεργο πέναλτι, αλλά είναι μια απόφαση. Στο δεύτερο με Καντουρί και Μιτρίτσα οι αποφάσεις ήταν αντίθετες για εμάς. Δεν θέλω να σταθώ στη διαιτησία, η ομάδα πάλεψε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις ως το τέλος, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Ενώ για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Ο κόσμος έκανε αυτό το μεγάλο ταξίδι για να μας δει από κοντά σχεδόν όλη την χρονιά ήταν δίπλα μας, θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για αυτό πήγαμε στο τέλος στην κερκίδα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι πρέπει να ανασυνταχθούμε να δουλέψουμε το καλοκαίρι και να επιστρέψουμε δριμύτεροι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια