Για ακόμα ένα τρόπαιο με τον δικέφαλο στο στήθος!

Αν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας που φιλοξένησε ο ΠΑΟΚ κάτω από τα δοκάρια του, τότε είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο πιο επιτυχημένος. 

Με τον ΠΑΟΚ κέρδισε ένα αήττητο πρωτάθλημα, τρία μέχρι στιγμής κύπελλα και έχει την ευκαιρία να κατακτήσει ακόμα ένα. Το όνομα του έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, παρόλα αυτά υπήρξαν και δύσκολες στιγμές, αντιδράσεις και αποδοκιμασίες, πράγματα συνηθισμένα στον κόσμο του δικεφάλου. 

Έπειτα από 5 ολόκληρα χρόνια, ο Πασχαλάκης θα συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την Τούμπα, μιας και δεν τα βρήκε με την ομάδα σε ότι είχε να κάνει με μια ενδεχόμενη ανανέωση του. Το συμβόλαιο του λήγει λοιπόν πολύ σύντομα, και τρία είναι τα εναπομείναντα παιχνίδια του, μεταξύ αυτών και ένας τελικός. 

Περισσότερα πάνω στο θέμα θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε από τις 22/5 και έπειτα. Για όσα έκανε αυτά τα χρόνια για τον ΠΑΟΚ αλλά και για όσο φοράει τον δικέφαλο στο στήθος τον ευχαριστούμε! Ψηλέ σήκωσε ακόμα ένα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια