Σβάμπ: Είναι δύσκολο ακόμα να πω κάτι για το μέλλον μου

Ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε μετά τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό για τη γεύση που του άφησε η φετινή αγωνιστική περίοδος, αλλά και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αυστριακός:

Για τον χαμένο τελικό: "Είχαμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο. Σε έναν τελικό, πάντα αυτό που κρίνεται είναι ένα τρόπαιο, ένας τίτλος, οπότε αυτό πονάει περισσότερα απ' όλα. Το τελευταίο λεπτό είχαμε την ευκαιρία να στείλουμε το παιχνίδι στην παράταση και να διεκδικήσουμε εκεί το τρόπαιο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο... Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο".

Για τη διαιτησία: "Σίγουρα ο Λαόθ είναι ένας διαιτητής που έχει ένα μεγάλο, ένα βαρύ όνομα. Ήρθε για να χειριστεί την κατάσταση με το δικό του τρόπο, αλλά θεωρώ πως δεν είναι δίκαιο να λέμε ότι ο διαιτητής έκρινε το παιχνίδι. Εμείς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, εμείς δεν κερδίσαμε το παιχνίδι".

Για το χειροκρότημα του κόσμου: "Όταν δεν καταφέρνεις να κερδίσεις το τρόπαιο, σίγουρα οι φίλαθλοι στενοχωριούνται, αλλά παρόλα αυτά, ήταν δίπλα μας. Θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για όλη την προσφορά τους. Αυτό που έχω μάθει στην Ελλάδα, όσο βρίσκομαι εδώ, είναι ότι δεν έχει σημασία ότι χάνεις, αλλά περισσότερο με τον οποίο χάνεις. Εμείς παλέψαμε μέχρι το 95΄ δώσαμε ό,τι είχαμε πραγματικά για να καταφέρουμε να ανατρέψουμε το σκορ και να κατακτήσουμε τον τίτλο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αυτά έχει το ποδόσφαιρο, ελπίζω σύντομα να καταφέρει η ομάδα να ανταποδώσει αυτή την αγάπη στον κόσμο με περισσότερες επιτυχίες".

Για τη γεύση που του αφήνει η σεζόν: "Ήταν μία "τρελή" σεζόν. Τα καταφέραμε πολύ καλά στην Ευρώπη, αλλά τελειώνουμε χωρίς κάποιον τίτλο, οπότε, χάσαμε πολλούς από τους στόχους μας. Είναι λίγο ανάμεικτα τα συναισθήματα και σίγουρα, υπάρχει απογοήτευση επειδή δεν καταφέραμε να φέρουμε έναν τίτλο στην ομάδα".

Για το αν τους είπε κάτι ιδιαίτερο ο Ραζβάν Λουτσέσκου: "Ο προπονητής δε μας είπε κάτι ιδιαίτερο, ουσιαστικά διαχειριστήκαμε τα συναισθήματά μας, γιατί μείναμε με άδεια χέρια, δεν καταφέραμε να πάρουμε το τρόπαιο".

Για το μέλλον του: "Είναι δύσκολο να πω κάτι, γιατί τώρα είναι το τελευταίο παιχνίδι, αύριο ξεκινούν οι διακοπές μας και δε θα ήθελα να μιλήσω κι ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή γι' αυτό. Το μόνο που έχω να πω εγώ, είναι ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να καθίσουμε να συζητήσουμε και να πάρουμε μία απόφαση. Σίγουρα από τη δική μου τη μεριά, η μπάλα είναι στο να παραμείνω στην ομάδα. Το συμβόλαιό μου λήγει στις 30/6, οπότε αν δε γίνει κάτι μέχρι τότε θα είμαι ελεύθερος. Δεν υπάρχει κάτι νέο να πω. Θα υπάρξουν συζητήσεις μέσα στις επόμενες ημέρες κι όπως είπα, το μπαλάκι είναι στη μεριά του κλαμπ. Εγώ είμαι ανοικτός για οποιαδήποτε κουβέντα".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια