Το "κόλπο γκρόσο" του Μπότο για Κοτάρσκι!

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποτελεί οριστικά παρελθόν και στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, στρέφοντας την προσοχή τους στην εύρεση του νέου τερματοφύλακα. 

Ο Ζοσέ Μπότο καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να έρθει σε συμφωνία με τον Κροάτη τερματοφύλακα του Άγιαξ, Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK COMMUNITY, ο Άγιαξ φαίνεται πως ζητάει γύρω στα 4 εκατομμύρια για την πώληση του 22χρονου πορτιέρε, πόσο που στον ΠΑΟΚ βρήκαν αρκετά μεγάλο (δεδομένου ότι η αξία του είναι στα 1,20 εκατομμύρια).

Έτσι ο Ζοσέ Μπότο πάει να κάνει το κόλπο γκρόσο για την απόκτηση του Κροάτη τερματοφύλακα μέσω... Γκόριτσας!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Κοτάρσκι έχει δωθεί δανεικός στην κροατική Γκόριτσα, με τον Άγιαξ να θέτει (επίτηδες) μια αρκετά υψηλή ρήτρα (για τα δεδομένα του κροατικού συλλόγου) της τάξης των 1,1 εκατομμυρίων. 

Έτσι ο Μπότο θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον νεαρό κίπερ με την βοήθεια της Γκορίτσας! Δηλαδή θα επιχειρήσει να καταβάλει 2 εκατομμύρια ευρώ στον κροατικό σύλλογο, έτσι ώστε να πληρώσει την ρήτρα του Κοτάρσκι και έπειτα, με το υπόλοιπο ποσό ο ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει ως δανεικό από την Γκόριτσα, με μηδενική οψιόν αγοράς! Δηλαδή μετά το πέρας του δανεισμού να υπογράψει στον ΠΑΟΚ με κόστος μεταγραφής τις 900.000€ που περίσσεψαν.

Πρόκειται για μια πολύ έξυπνη κίνηση από πλευράς ΠΑΟΚ, που εάν εν τέλει πραγματοποιηθεί θα είναι μια από τις πιο έξυπνες μεταγραφές του κλαμπ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια