Έδωσε το σύνθημα ο Ελ Καντουρί

Το σύνθημα για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ έδωσε ο Ομάρ Ελ Καντουρί, μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είχαμε συνηθίσει τα πρηγούμενα χρόνια να κατακτούμε τίτλους, πήραμε τέσσερα συνεχόμενα Κύπελλα, όμως φέτος δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να το αποδεχτούμε και να πάμε παρακάτω. Για τον διαιτητή δεν θέλω να σχολιάσω κάτι γιατί δεν έχω ξαναδεί τις φάσεις του αγώνα, όμως θεωρώ ότι δεν ήταν πέναλτι του Παναθηναϊκού. Για τη φάση του Μιτρίτσα δεν έχω άποψη, θα δω τι φάση και θα σας πω αύριο.

Σίγουρα, ο διαιτητής επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι, ενώ σε κάποιες άλλες στιγμές σφύριζε με το παραμικρό. Από τη φετινή σεζόν κρατάμε την πορεία στην Ευρώπη, το γεγονός ότι φτάσαμε σε έναν ακόμη τελικό Κυπέλλου, βγήκαμε δεύτεροι στο Πρωτάθλημα κι αν δει κάποιος την μεγάλη εικόνα μας δεν είναι κακή η χρονιά που κάναμε.

Σίγουρα, μπορούσαμε να πάμε ακόμα καλύτερα, αλλά πρέπει να υπολογίσουμε ότι ήταν η πρώτη χρονιά του προπονητή με ένα καινούργιο ρόστερ σε σχέση με αυτό που είχε στο παρελθόν. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και θα δουλέψουμε ώστε την επόμενη χρονιά να παρυσιαστούμε καλύτεροι. 

Τι να πω για τον κόσμο μας, μας υποστήριξαν μέχρι το τελευταίο λεπτό και μάλιστα μας χειροκρότησαν στο τέλος του αγώνα παρά την απώλεια του τίτλου. Ήταν φανταστικοί. Θα δουλέψουμε για να τους προσφέρουμε χαρές για τις επόμενες χρονιές».

Πηγη: thessports.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια