Εννιά είναι πολλά, δέκα είναι περισσότερα.

Εννιά παιχνίδια χωρίς νίκη είναι πολλά, δέκα από την άλλη είναι περισσότερα. Το κακό έγινε θα πει κάποιος. Εννιά λεκέδες καλύτερα από δέκα, θα πω εγώ. Ήρθε η ώρα για την στροφή, μια στροφή 180 μοιρών. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (Τετάρτη 11/5) τον Άρη στην Τούμπα, και θα ψάξει την πρώτη νίκη απέναντι στον συμπολίτη για φέτος.

Το να νομίζει κανείς ότι δεν πάει παρακάτω μόνο παρακάτω μπορεί να τον οδηγήσει. Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη το τρίποντο αύριο βαθμολογικά και ψυχολογικά. Η δεύτερη θέση δεν έχει κλειδώσει, και είναι κρίμα να χαθεί κι' άλλο έδαφος. Όσο αναφορά το δεύτερο κομμάτι, η ψυχολογία της ομάδας μόνο αξιοζήλευτη δεν μπορεί να είναι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, όμως άπαντες στον δικέφαλο θα πρέπει να βρουν το κουμπί τους ώστε να μην δώσουν δικαιώματα για ακόμη μια φορά. 

Είδαμε τον Άρη να μας νικάει στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ σαν οργανισμό να γυρίζει χρόνια πίσω. Είδαμε τον Ολυμπιακό να σηκώσει στον ουρανό της Τούμπας ρέπλικα τρόπαιο για να μας πικάρει, και σε εμάς πραγματικά έπιασε, έκανε το ίδιο όμως και στην ομάδα; Ήταν πραγματικά αυτό που είδαμε στα Γιάννενα αντίδραση; Ούτε κατά διάνοια. Ο ΠΑΟΚ φέτος δεν υπερασπίστηκε όσο θα έπρεπε ούτε τον εαυτό του ούτε το κάστρο του.

Το αυριανό είναι δεν είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για τεράστια αλλαγή, είναι όμως μια ευκαιρία να ξανά βρει ο καθένας στα αποδυτήρια τον εαυτό του, και να μην δώσουν άλλα δικαιώματα. Έχουμε τελικό σε 11 μέρες! Πόσο πιο απλά να το πούμε; 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια