Κλειδώνει η τοποθεσία του νέου προπονητικού κέντρου!


Ένα βασικό θέμα που απασχολεί τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, είναι η δημιουργία ενός νέου υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου. Εδώ και αρκετό καιρό, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ αναζητά τον κατάλληλο χώρο ώστε να χτιστεί το νέο προπονητήριο της ομάδας. Άλλωστε, είναι και ένα από τα θέματα με τα οποία ασχολείται ο Γιώργος Σαββίδης κατά την παραμονή του στην Ελλάδα. 

Το αθλητικό κέντρο στη Νέα Μεσημβρία μπορεί να ανταποκρίνεται στα πολύ υψηλά στάνταρ που ακολουθούν τα προπονητικά κέντρα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, ωστόσο οι κλιματικές συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για την προετοιμασία των αθλητών.

Παράλληλα, το κέντρο της Νέας Μεσημβρίας δεν έχει την απαραίτητη έκταση, ώστε να φιλοξενήσει το σύνολο των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, παράλληλα με την πρώτη ομάδα. Πρόθεση των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι το νέο προπονητικό κέντρο να έχει την δυνατότητα να φιλοξενεί όλα τα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου.

Ο Ιβάν Σαββίδης, είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να εντοπίσει τον κατάλληλο χώρο, ώστε να χτιστεί τον νέο "ορμητήριο" της ομάδας, φτάνοντας πολύ κοντά σε συμφωνία για μια μεγάλη έκταση στον δήμο Θέρμης. Το όλο θέμα δεν είχε προχωρήσει, λόγω γραφειοκρατικών (κυρίως) δυσκολιών. 

Τελικά, φαίνεται πως η τοποθεσία "κλειδώνει" στην Θέρμη και συγκεκριμένα κοντά στα Λουτρά. Το σχέδιο περιλαμβάνει, κατασκευή υπερσύγχρονων υποδομών όπως ξενοδοχείο και εστιατόριο, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενηθούν σύλλογοι από την Βόρεια Ευρώπη κατά την χειμερινή τους προετοιμασία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια