Αβέβαιο το μέλλον του Γκαρσία στον ΠΑΟΚ Β!

Ο Πάμπλο Γκαρσία και ο ΠΑΟΚ έχουν φτάσει σε πραγματικό αδιέξοδο.

Σίγουρα η σχέση του ΠΑΟΚ και του Πάμπλο Γκαρσία είναι ζωής, ωστόσο ακόμα και αυτές περνάνε αρκετά δύσκολα ορισμένες φορές.
Συγκεκριμένα, ζυγώνει καμία 10ετία αφότου εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα μέρη μας ο Ουρουγουανός! Ως ποδοσφαιριστής. Τρομερά λαοφιλής.

Μετά την εποχή του με τα εξάταπα απεφάνθη να στραφεί στην προπονητική. Ο ΠΑΟΚ τον αγκάλιασε. Από assistant στην κ17 έμελλε να σηκώσει το Κύπελλο Ελλάδας ως head coach στον «Δικέφαλο».

Όπως φαίνεται οι υπεύθυνοι επί της επίβλεψης του Γκαρσία, έκριναν πως mentality του δεν τον άφησε να προκόψει και το περασμένο καλοκαίρι επήλθε ο συμβιβασμός με την «γέννηση» του ΠΑΟΚ Β’.

Ένα χρόνο μετά: 32 αγώνες, μόλις 11 νίκες. Σήμανε η ώρα του ταμείου για τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο τρόπος λειτουργίας ΔΕΝ ήταν ο ιδανικός.

Άλλο σύστημα σε σχέση με την πρώτη ομάδα, άλλη διαχείριση στα παιδιά που ανεβοκατέβαιναν και φυσικά ένα συμβόλαιο μεγάλο για τα δεδομένα (350 χιλιάρικα)!

Αναμένουμε περισσότερα για την περίπτωση του Ουρουγοανού και το PAOK COMMUNITY θα είναι εδώ για να σας ενημερώσει!

Πηγή: Sportime

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια