Η Μπριζ θέλει τον Τζολη πώς επωφελείται ο ΠΑΟΚ

Επιβεβαιωμένη πλέον η πληροφορία. Η Μπριζ όχι απλώς ενδιαφέρεται για τον Χρήστο Τζολη αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έχει επιστρέψει δυναμικά στη διεκδίκησή του και διαπραγματεύεται πλέον για να αποκτήσει τον Ελληνα ακραίο επιθετικό από τη Νοριτς συζητώντας είτε (στο πιο ρεαλιστικό ενδεχόμενο) δανεισμό με option αγοράς είτε  και δείγμα του πόσο αποφασισμένοι είναι οι Φλαμανδοί  αγορά του με το ποσό που το περασμένο καλοκαίρι δαπάνησαν τα "καναρίνια" για να τον αγοράσουν από τον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι πρωταθλητές Βελγίου επιδιώκουν να αποκτήσουν τον 20χρονο εξτρέμ. Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του ’21 είχαν καταθέσει τότε συγκεκριμένη πρόταση αγοράς στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο "δικέφαλος" δεν την είχε κάνει δεκτή, επιλέγοντας, το επόμενο καλοκαίρι το deal με τη Νόριτς.

Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις, θέλει χρόνο συμμετοχής ο Τζόλης

Κακή η σεζόν για τη Νόριτς, απολύτως ενδεικτικός ο υποβιβασμός της στην Championship, εξαιρετικά απαιτητικό το περιβάλλον ακόμη περισσότερο δηλαδή για τον Τζόλη, ο οποίος δεν μπόρεσε να βρει χρόνο συμμετοχής, παίζοντας ελάχιστα σε μια ομάδα που και προπονητή άλλαξε μεσούσης της σεζόν (αποχώρησε ο Ντάνιελ Φάρκε, ο οποίος και είχε εγκρίνει την αγορά του Ελληνα άσου).

Συνθήκες που παραμένουν απαιτητικές για τον αγγλικό σύλλογο, αφού η επόμενη σεζόν στην Championship, το κατά πολλούς πιο δύσκολο πρωτάθλημα του πλανήτη, μόνο στρωμένη με ροδοπέταλα δεν θα είναι. Και αυτή λοιπόν ακριβώς τη συνθήκη επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν οι πρωταθλητές Βελγίου, οι οποίοι και εννοείται δεν έχουν ξεχάσει τον Τζόλη, επιδιώκοντας για δεύτερη φορά σε διάστημα 18 μηνών να τον πάρουν στο "Γιαν Μπρεϊντέλ".

Οι δύο ομάδες, Νόριτς και Μπριζ, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, εμπόδια και δυσκολίες που πρέπει να ξεπεραστούν υπάρχουν, ωστόσο εφόσον κάθε εμπλεκόμενη πλευρά αποδείξει τη θέλησή της δεδομένη και αυτή του Τζόλη, το βασικό ζητούμενο του οποίου είναι να εξασφαλίσει χρόνο συμμετοχής σε μια κομβική φάση της καριέρας του τότε η συμφωνία θα πρέπει να θεωρείται πιθανή.

Αν βέβαια πουληθεί στην Κλαμπ Μπριζ ο Τζόλης, θα επωφεληθεί και ο ΠΑΟΚ, διότι έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 17.5% στην περσινή συμφωνία με την αγγλική ομάδα.

Πηγη: SPORT24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια