Ράζβαν: «Πέναλτι εφεύρεση στον τελικό»


Ο Ράζβαν Λουτσέσκου επέστρεψε στη Ρουμανία για τις ολιγοήμερες διακοπές του και σε δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του απασφάλισε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και τον ανεκδιήγητο Ματέου Λαόθ, στεκόμενος στο πέναλτι-εφεύρεση του Ισπανού διαιτητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη σεζόν που βίωσε με τον ΠΑΟΚ: «Ήταν μια δύσκολη, περίπλοκη, όμορφη και πολύ απαιτητική σεζόν. Είχε πολλές εμπειρίες και την ικανοποίηση ότι μια δύσκολη αποστολή ήρθε εις πέρας. Μετανιώνω που δεν κερδίσαμε στον τελικό, θα έκανε την σεζόν ακόμη πιο όμορφη, αλλά οι ήττες είναι μέρος του ποδοσφαίρου, αλλά οι δυνατοί έχουν την νοοτροπία όταν χάνουν ένα ματς να το ξεπερνούν γρήγορα. Πρέπει να έχεις την δύναμη να ξυπνάς την επόμενη ημέρα, να σηκώνεις το κεφάλι και να προχωράς».

Για το αν παρακολουθεί το πρωτάθλημα της Ρουμανίας: «Δεν παρακολούθησα καθόλου το πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Αν με ρωτάς για το ρουμανικό ποδόσφαιρο, δεν έχω να σου πω τίποτα γιατί παίζαμε κάθε τρεις μέρες. Νομίζω ότι δεν πρόλαβα καν να… δω τη γυναίκα μου, όχι να παρακολουθήσω το πρωτάθλημα της Ρουμανίας! Ήταν μια μοναδική, όμορφη, ιδιαίτερη κατάσταση, αλλά μας πίεσε πάρα πολύ».

Για τον τελικό του Κυπέλλου και την ζωή στην Ελλάδα: «Η ζωή στην Ελλάδα είναι ξεχωριστή, είναι πολύ εύκολο να μετακινηθείς από το ένα κράτος στο άλλο. Είναι αλήθεια για όσους είμαστε στον ΠΑΟΚ είναι μια απογοητευτική στιγμή γιατί ένας τελικός που χάνεται από ένα πέναλτι που… εφευρέθηκε αφήνει κάποια ίχνη, κάποιες απογοητεύσεις, αλλά προχωράμε μπροστά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια