Απίστευτη εξέλιξη παίρνει το θέμα της μεταγραφής του Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ, με την Μπενφίκα να μπαίνει "σφήνα" για την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού και πλέον όλα είναι ανοιχτά!
Την ώρα που στον ΠΑΟΚ περίμεναν την ανταλλαγή των συμβολαίων με την Γουόντερερς για την μεταγραφή του Κουαλιάτα, η Μπενφίκα έκανε αιφνιδιαστική κίνηση και μάλιστα κατέθεσε πρόταση για τον Ουρουγουανό, η οποία όμως απορρίφθηκε.
Πλέον αναμένουμε να δούμε εάν οι Πορτογάλοι θα θα καταθέσουν νέα βελτιωμένη πρόταση στον σύλλογο από την Ουρουγουάη και εάν ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί με τους "αετούς της Λισαβόνας".
Τονίζουμε πως ο Μπότο είχε έρθει σε συμφωνία με τον Κουαλιάτα εδώ και καιρό και στην Τούμπα θεωρούσαν θέμα χρόνου το να ολοκληρωθεί το deal.
0 Σχόλια