Έκλεισε τον Ράπτη ο ΠΑΟΚ - Αποχωρούν Κουμεντάκης, Πετρέας!


Λίγη ώρα μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με τον δεύτερο τελικό του League Cup, το οποίο δεν κατάφερε να "σηκώσει" ο ΠΑΟΚ, έγιναν γνωστές οι πρώτες ανακατατάξεις στην Volley League.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον διεθνή ακραίο, Αλέξανδρο Ράπτη, που θα αντικαταστήσει τον Ραφαήλ Κουμεντάκη που αποχωρεί με προορισμό και πάλι τον Ολυμπιακό. Ο 22χρονος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ με το όνομα του να γίνεται ευρέως γνωστό μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ βγήκε MVP του πρωταθλήματος την σεζόν 2020.

Απο την άλλη μεριά, αποχωρεί ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, επιστρέφοντας στον Ολυμπιακό για δεύτερη φορά. Ο Έλληνας ακραίος δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, με εξαίρεση το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος και θα αποτελέσει παρελθόν.

Άλλη μια αποχώρηση θα είναι αυτή του Γιώργου Πετρέα, που θα ενταχθεί στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας κεντρικός είχε επαφές με τον ΠΑΟΚ ώστε να παραμείνει και του χρόνου, όμως τελικά δεν επετεύχθη συμφωνία.

Τα επόμενα βήματα του Δικεφάλου του Βορρά, θα είναι πρωτοκλασάτοι ξένοι παίκτες, διαγώνιος και ακραίος ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα ανανέωσης με Μπράουν. Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Καλμαζίδης επιθυμεί την ενίσχυση και του πάγκου του. Τέλος, θα πρέπει να αναζητηθεί ένας Έλληνας κεντρικός μετά την αποχώρηση του Πετρέα ώστε να καλύψει το κενό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια