Κρέσπο: «Θα είναι ένα διαφορετικό ματς»

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για τον σημερινό (21/5) τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 20:00.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και συνέκρινε το παιχνίδι της Τρίτης με το αποψινό τονίζοντας πως θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι περίεργο, αλλά για να είμαι ειλικρινής εγώ δεν έπαιξα την Τρίτη. Επίσης είχαν πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους. Πιστεύω πως ο τελικός θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Θεωρώ πως δεν πρέπει να κρατήσουμε κάτι από το παιχνίδι της Τρίτης. Πρέπει να το βγάλουμε εντελώς από το μυαλό μας, γιατί θα παίξουν διαφορετικά με άλλο σύστημα και διαφορετικούς παίκτες. Όλα θα είναι διαφορετικά».

Για το αν περιμένει ανοιχτό ή κλειστό ματς:

«Πιστεύω πως θα είναι κλειστό. Είναι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει στην κόντρα με γρήγορες μεταβάσεις στον ανοιχτό χώρο. Πιστεύω πως θα μας περιμένουν πίσω και θα ψάξουν να βρουν χώρους όταν χάνουμε τη μπάλα. Οι ομάδες θα σεβαστούν η μία την άλλη. Θα είναι σίγουρα ένα σκληρό παιχνίδι».

Για την πορεία στο φετινό Κύπελλο:

«Η φετινή πορεία στο Κύπελλο είναι διαφορετικές από τις προηγούμενες. Αν υπολογίσουμε ότι αποκλείσαμε την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό και παίζουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Πολλοί πιστεύουν πως ίσως μας επηρεάσει το γεγονός ότι έχουμε κερδίσει πολλούς τελικούς τα τελευταία χρόνια, είναι χαρούμενοι γι’ αυτό, αλλά για μένα είναι πολύ σημαντικό.

Θα είναι ένας ιδανικός τρόπος να κλείσουμε έναν κύκλο, κερδίζοντας έναν τίτλο κόντρα στις τρεις μεγάλες ομάδες της Αθήνας. Θα είναι κάτι πολύ ωραίο. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό το στόχο».

Πηγή: inPAOK

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια