Πρόεδρος Γουόντερερς: "Όλα έχουν συμφωνηθεί, κρατάμε το 20% του παίκτη"


Αποκαλυπτικές δηλώσεις παραχώρησε ο πρόεδρος της Μοντεβιντέο Γουόντερερς, Γκάμπριελ Μπλάνκο, σχετικά με την πώληση του Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ. 

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Ουρουγουάης, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κουαλιάτα είναι οι υπογραφές. Ακόμα αναφέρθηκε στα όσα γράφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Πορτογαλία για το δήθεν μπάσιμο της Μπενφίκα, για το οποίο ανέφερε πως δεν υπήρξε τίποτα επίσημο, αντίθετα με τα όσα έγραψε η εφημερίδα "o Jogo". Τέλος αποκάλυψε ότι η ομάδα του θα κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 20%, ενώ απέφυγε να αναφέρει το τελικό ποσό της μεταγραφής.


Αναλυτικά όσα είπε:


Για τη μεταγραφή του Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ:
«Είναι πολύ προχωρημένη. Εξαρτάται από το πώς το διαβάζεις. Αν θεωρείτε μία μεταγραφή τελειωμένη όταν υπάρχουν και υπογραφές, τότε η μεταγραφή του Κουαλιάτα δεν έχει κλείσει. Όμως, όλα έχουν συμφωνηθεί» 


Για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα:
«Δεν έχω τίποτα, ούτε επίσημο ούτε ανεπίσημο. Δεν πρόκειται να σας πω ψέματα, αλλά το περασμένο Σάββατο άρχισαν να καταφθάνουν πολλά μηνύματα από Πορτογάλους δημοσιογράφους, σκέφτηκα ότι μπορεί να υπάρχει κάτι, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μας ήρθε απολύτως τίποτα».


Για τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής:
«Το συνολικό ποσό μίας μεταγραφής, δεν το λέω ποτέ. Υπάρχουν τα χρήματα που θα πάρουμε εμείς, υπάρχουν τα χρήματα που θα πάρει ο ποδοσφαιριστής, ενώ πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν και οι ενδιάμεσοι, δεν είναι υπόθεση μόνο των δύο ομάδων.

Δεν πρόκειται πάντως να πουλήσουμε το 100% των δικαιωμάτων του Κουαλιάτα, θα πουλήσουμε το 80% και θα κρατήσουμε το 20%, όπως κάναμε και με τον Αραούχο που πουλήσαμε στην Ορλάντο Σίτι»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια