Τρέλα των οπαδών του ΠΑΟΚ μέσα στο αεροπλάνο για Μασσαλία! (vid)

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν το ταξίδι τους από τη Θεσσαλονίκη και έχουν δώσει το δικό τους χρώμα σε αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις με τελικό προορισμό τη Μασσαλία!

Ο κύριος όγκος των οπαδών του ΠΑΟΚ αναχώρησε από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (6/4) με τελικό προορισμό τη Μασσαλία. Δεδομένου όμως πως δεν υπήρχαν απευθείας πτήσεις, αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις «φιλοξένησαν» τους φίλους του ΠΑΟΚ ως ενδιάμεση στάση.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πτήσεις για Γερμανία ήταν κατάμεστες από οπαδούς του ΠΑΟΚ ενώ παρόμοια εικόνα αναμένεται να έχουν και οι αυριανές από το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Για να επιτευχθεί βεβαίως η «ασπρόμαυρη» απόβαση στη Μασσαλία,δεν προχώρησε η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας που λίγο έλειψε να τινάξει στον αέρα το ταξίδι αρκετών οπαδών του «Δικεφάλου». Ο μεγαλύτερος όγκος των φίλων της ομάδας αναμένεται απόψε το βράδυ στη Μασσαλία, ωστόσο άπαντες θα πρέπει να δείξουν απαραίτητα μέγιστη προσοχή καθώς ήδη έχουν σημειωθεί εντάσειςστο παλιό λιμάνι και σε διάφορα σημεία της πόλης.

Η αστυνομία είναι επί ποδός, φοβούμενη επεισόδια, ωστόσο από την πλευρά τους, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να εφησυχάζουν αλλά αντίθετα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε κάθε τους κίνηση.

Δείτε παρακάτω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα των πτήσεων που διεξάγονται αυτή την ώρα και συγκεκριμένα από τη Βιέννη με προορισμό τη Νίκαια και από εκεί οδικώς για τη Μασσαλία. Είναι ένα από τα πολλά πλάνα ταξιδιού που εκπόνισαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ προκειμένου να βρεθούν στο «Βελοντρόμ», σε ένα δύσκολο ταξίδι για τους περισσότερους.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια