Αυστηρά τα μέτρα για το Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Μαρσέιγ και η γαλλική αστυνομία βρίσκεται επί ποδός στην Μασσαλία, με τα μέτρα που λαμβάνονται να είναι ιδιαίτερα αυστηρά, όπως σημειώνουν τα γαλλικά ΜΜΕ.

Η UEFA άλλωστε έχει χαρακτηρίσει τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ, ως υψηλής επικινδυνότητας και για τον λόγο αυτό οι Γάλλοι αστυνομική έχουν εκπονήσει ειδικό σχέδιο ενισχυμένης ασφάλειας για να αποφευχθεί οποιαδήποτε διατάραξη στο κέντρο της πόλης και γύρω από το γήπεδο.

Οι Γάλλοι σημειώνουν ότι προηγήθηκαν πολλές συναντήσεις ανάμεσα στο αρχηγείο της αστυνομίας της Μασσαλίας με τους επιτελείς της Μαρσέιγ και τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να εφαρμοστούν απόλυτα όλα τα μέτρα.

Μάλιστα, σε ανοιχτή επικοινωνία βρίσκονται και με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έλαβαν εγγράφως οδηγίες που οφείλουν να σεβαστούν. Οι κινήσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, δεδομένου πως αναμένονται περισσότεροι από 3.000 στη Μασσαλία, θα… εποπτεύονται από την αστυνομία ενώ θα κατευθυνθούν στο γήπεδο από το κέντρο της πόλης.

Αξίζει δε να αναφερθεί πως από την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. έως την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 11: 59 μ.μ θα υπάρχουν ακόμη πιο αυστηρά μέτρα που αφορούν την μετακίνηση των οπαδών.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δημόσιας Ασφάλειας και αρκετές μονάδες κινητών δυνάμεων θα βρεθούν γύρω από το γήπεδο, θα έχουν παρουσία στα ΜΜΜ και στο κέντρο της πόλης της Μασσαλίας για να αποτρέψουν οποιαδήποτε «απαγορευμένη» συγκέντρωση και να επέμβουν άμεσα μόλις κριθεί αναγκαίο…

Πηγη: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια