Σαλπιγγίδης: «Μπορεί με Μαρσέιγ ο ΠΑΟΚ»

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Αθήνας παραχώρησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, μιλώντας μεταξύ άλλων για το επερχόμενο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, για τη μάχη του πρωταθλήματος, αλλά και για τις μεγάλες «μάχες» της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου με τη Μαρσέιγ.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για το επερχόμενο Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ:

«Καταρχήν είναι δύο καλές ομάδες. Βέβαια η κάθε ομάδα έχει τη δική της φιλοσοφία και τη δική της ταυτότητα. Θα έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ του φέτος σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Αυτό το δείχνει και η βαθμολογία. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε στον πρώτο γύρο άσχημα, είχε στραβοπατήματα έπειτα είχε μία σταθερότητα.

Ο ΠΑΟΚ είναι σε μία παρατεταμένη σταθερότητα στα σημαντικά παιχνίδια. Παίζει καλά, κερδίζει και έχει βελτιώσει την εικόνα του. Το ματς που έρχεται όμως δεν είναι εύκολο γιατί ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ανά διαστήματα πως μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο διότι έχει ένα ρόστερ το οποίο μπορεί να κάνει εύκολα τη ζημιά. Θα υπάρχει μεγάλη αγωνία και πιστεύω να δούμε ωραίο ποδόσφαιρο».

Για το που θα κριθεί το ντέρμπι:

«Αν τα βάλουμε σε μία ζυγαριά, ο ΠΑΟΚ έχει ένα προβάδισμα όσο αναφορά το ρόστερ όμως το αρνητικό είναι πως παίζει εκτός έδρας σε ένα γήπεδο το οποίο αναμένεται να είναι γεμάτο και να υπάρχει και η πίεση του κόσμου. Κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού, πολλά μπορούν να καθορίσουν το αποτέλεσμα. Από ένα ντέρμπι τα περιμένεις όλα και είναι δύσκολο να κάνεις κάποια πρόβλεψη».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος και τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ:

«Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο προβάδισμα για το Πρωτάθλημα. Στα επόμενα δύο παιχνίδια θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει πολύ στη βαθμολογία. Βέβαια όσο υπάρχουν ακόμα αγωνιστικές εννοείται ότι θα πρέπει να παλέψεις και να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια. Η Μαρσέιγ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, θεωρώ ότι έχει προβάδισμα σε αυτό το ζευγάρι αλλά ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε ένα τέτοιο ζευγάρι».

Πηγη: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια