Ολιβέιρα: «Παίξαμε το παιχνίδι του αντιπάλου»

Ο Νέλσον Ολιβέιρα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 8 μήνες. Ο Πορτογάλος πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα με τον Άρη έτσι ώστε να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νέλσον Ολιβέιρα στην κάμερα της NOVA:

Πώς είδε την επιστροφή του:

«Πρώτα από όλα ευχαριστώ πολύ. Είναι γεγονός ότι ήταν ο πρώτος μεγάλος τραυματισμός στην καριέρα μου, αλλά όλο αυτό το διάστημα είχα τη στήριξη της ομάδας για να έχω ότι χρειαστεί στην αποθεραπεία μου. Θα ήθελα να γυρίσω με ένα καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς, αλλά το σημαντικό ήταν ότι επέστρεψα».

Τι του δίδαξε αυτός ο τραυματισμός:

«Όλο αυτό το διάστημα σκέφτηκα πολλά πράγματα. Αυτό που μου δίδαξε πρέπει να έχω μεγαλύτερη αντοχή και να δουλεύω περισσότερο. Όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα πρέπει να δεις τον εαυτό σου. Αυτές οι καταστάσεις σε κάνουν πιο δυνατό και σε κάνουν να εκτιμάς πράγματα που δεν έδινες μεγάλη σημασία στο παρελθόν».

Βλέποντας το παιχνίδι από τον πάγκο που πιστεύει ότι κρίθηκε το παιχνίδι:

«Νομίζω στο πρώτο ημίχρονο δεν παίχτηκε πολύ ποδόσφαιρο. Πολλά νεύρα, πολλά φάουλ και γενικά παίξαμε το παιχνίδι του αντιπάλου. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, κάναμε μερικές φάσεις, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Μετά την αποβολή δεν είχαμε πολλές δυνατότητες, αλλά και πάλι χάσαμε το πρώτο ημίχρονο και ήταν το πρόβλημα μας για σήμερα».

Επειδή εξ αρχής ταίριαξε με την 
ομάδα το καλοκαίρι, τι μπορεί να προσφέρει από τη θέση του μέχρι το τέλος της σεζόν:

«Η πορεία της ομάδας ήταν καλή. Σε λεπτομέρειες χάσαμε πολλούς βαθμούς. Εκείνη η περίοδος που χάσαμε πολλά παιχνίδια κόστισαν στην ομάδα. Είχαμε την ευκαιρία στον αγώνα με τον Ολυμπιακό τον Γενάρη να φτάσουμε πιο κοντά στην πρώτη θέση, αλλά τότε δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Μπορώ να δώσω πολλά μέσα από το παιχνίδι μου. Και ο Τσούμπα και ο Τσόλακ είναι πολύ καλοί παίκτες, αλλά έχουμε διαφορετικά χαρακτηριστικά».

Πηγη: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια